White Lines

7.5 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
White Lines is een Spaanse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 15 mei 2020.

In de thrillerserie White Lines wordt het lichaam van een bekende dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Wanneer zijn zus (Laura Haddock) terugkeert naar het eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, belandt ze in een wereld vol dansclubs, leugens en doofpotaffaires.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (3)

White Lines - Seizoen 1

7

White Lines - Seizoen 1

10

Nieuws (9)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
woensdag, 10:00
2
Het tweede seizoen van de Spaanse romantische thrillerserie El Embarcadero verschijnt in juli bij de NPO.
wo 24 juni
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 29 mei

Populaire reacties (2)

10
20 mei 2020
Geweldige serie! Prachtig verhaal over ontdekken wie je bent en wat je wil. Dit geldt voor zowel Zoe als ook Axel. De nadruk ligt niet op het 'who did it' maar op alle personen daaromheen. Van mij mag er snel een tweede seizoen komen. Wereldwijd staat deze serie op één op Netflix, ik begrijp precies waarom. Je voelt de schrijfhand van Alex Pina in deze serie. Hij maakte ook La casa de Papel.
5
17 mei 2020
Met moeite uitgekeken......wat was het traag.

Vergelijkbare series