Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor White Lines?

Het ziet er niet best uit voor 'de opvolger' van La Casa de Papel. White Lines lijkt geen tweede seizoen te gaan krijgen, al heeft Netflix nog niets bevestigd.

Acteur Daniel Mays heeft, net als actrice Angela Griffin, aangegeven dat de serie niet zal worden opgepakt voor een tweede seizoen. De fans van de Netflix-serie zullen dus geen antwoord gaan krijgen op de vragen die openstonden na het einde van het eerste seizoen.

Mays, die Marcus speelt in de serie, liet via Instagram weten dat de Spaans/Britse serie, eerder aangekondigd als dé opvolger van La Casa de Papel, is gecanceld.



De serie over een onopgeloste moord op Ibiza ging in mei 2020 in première en Griffin, is Anna in de serie, vertelde al begin augustus al: "Mijn gevoel zegt dat alles op een plek wordt achtergelaten waar het wel allemaal mooi is afgerond." May schrijft nu via Instagram: "Met pijn in het hart maak ik bekend dat White Lines seizoen twee er niet zal komen. Het schip is goed en wel voorbij gevaren. Ik dank iedereen voor zijn steun en fans van over de hele wereld. Vaarwel Marcus… Je was mijn favoriet."

De serie werd geschreven door Álex Pina, die ook verantwoordelijk is voor het succes van La Casa de Papel én heeft meegewerkt aan Vis a Vis. Ook de producenten van de hitserie The Crown waren betrokken bij dit project. Toch bleek de serie minder succesvol dan gehoopt. Netflix heeft nog geen reactie gegeven op dit nieuws.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
15 aug 2020 17:09 - 22 sep 2021 04:49
het was ook niet heel bijzonder. Kreeg al aardig wat slechte recensies en op Rotten Tomatoes scoorde het ook niet echt hoog geloof ik. De meeste verhaal lijnen vond ik trouwens wel afgerond. Ik zat iig niet op een 2e seizoen te wachten.
Reageer
avatar_Sly17
16 aug 2020 12:42 -
Prima, gaan we weinig aan missen. Setting was leuk, verhaal slecht.
Reageer
White Lines