Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (22)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 562 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Blacklist

Er hebben 457 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 455 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat S.W.A.T. (2017)

Er hebben 371 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van S.W.A.T. (2017). Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat White Lines

Er hebben 322 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van White Lines. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De misdaadserie Godfather of Harlem is binnenkort te zien in Nederland bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:06
HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00