The Walking Dead: World Beyond

6.6 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie meest teleurstellende serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
1 jan 2021
10
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
1 nov 2020
5
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
30 sep 2020
1
The Walking Dead: World Beyond heeft een nieuwe premièredatum, daarbij werd er ook een trailer van de spin-off uitgebracht.
25 jul 2020
1
AMC heeft bekend gemaakt dat de première van The Walking Dead: World Beyond wordt uitgesteld. Oospronkelijk zou de serie in Amerika 12 april beginnen.
21 mrt 2020
The Walking Dead: World Beyond gaat in Amerika op 12 april in première, niet veel later is de serie ook te zien in Nederland.
13 mrt 2020
2
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
25 feb 2020
3
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
19 jan 2020