The Walking Dead: World Beyond

6.6 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe premièredatum voor The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond heeft een nieuwe premièredatum, daarbij werd er ook een trailer van de spin-off uitgebracht.

AMC maakte in april bekend dat de première van The Walking Dead: World Beyond werd uitgesteld, oospronkelijk zou de serie in Amerika 12 april beginnen. Er is nu een nieuwe premièredatum voor de spin-off van The Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond gaat 4 oktober in première. Tijdens het [email protected] panel werd er ook een uitgebreide trailer uitgebracht.The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead, maar niet de eerste. Er werd al eerder een spin-off gemaakt, genaamd Fear The Walking Dead.
Vorige aflevering
In This Life
In This Life
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
25 jul 2020 11:07 -
Jemig benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00