The Walking Dead: World Beyond

-
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe premièredatum voor The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond heeft een nieuwe premièredatum, daarbij werd er ook een trailer van de spin-off uitgebracht.

AMC maakte in april bekend dat de première van The Walking Dead: World Beyond werd uitgesteld, oospronkelijk zou de serie in Amerika 12 april beginnen. Er is nu een nieuwe premièredatum voor de spin-off van The Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond gaat 4 oktober in première. Tijdens het [email protected] panel werd er ook een uitgebreide trailer uitgebracht.The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead, maar niet de eerste. Er werd al eerder een spin-off gemaakt, genaamd Fear The Walking Dead.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
25 jul 2020 11:07 -
Jemig benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00