The Walking Dead: World Beyond

6.4 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Première The Walking Dead: World Beyond is uitgesteld

AMC heeft bekend gemaakt dat de première van The Walking Dead: World Beyond wordt uitgesteld. Oospronkelijk zou de serie in Amerika 12 april beginnen.

In Amerika stond de première van The Walking Dead: World Beyond voor 12 april op de planning, maar deze is nu uitgesteld door het netwerk AMC. Kort geleden werd bekend gemaakt dat de spin-off van The Walking Dead een dag na de premiere in Amerika ook in Nederland te zien zou zijn, maar dit is nu uiteraard ook niet meer van toepassing.

The Walking Dead: World Beyond was al bijna afgerond. De cast en crew van de serie waren al klaar met de opnames, maar de laatste paar afleveringen van de serie waren nog in postproductie. Dit proces is nu stilgelegd vanwege het coronavirus. Wanneer de productie weer kan worden opgepakt en wanneer de spin-off dan precies van start gaat is nog niet bekend.


The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead, maar niet de eerste. Er werd al eerder een spin-off gemaakt, genaamd Fear The Walking Dead.
Vorige aflevering
The Tyger and the Lamb
The Tyger and the Lamb
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Vandaag, 16:00
1
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Vandaag, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Vandaag, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Vandaag, 13:00
3
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Vandaag, 12:00
The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2