The Walking Dead: World Beyond

6.6 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_vvandraanen
6
12 aug 2022 22:31 - 12 aug 2022 20:31
Erg matige serie. Heel laag zombie gehalte. Veel matig en heel voorspelbaar (jeugd)drama. Slecht acteerwerk.
Eindigt (terecht) na 2 seizoenen.
Reageer
avatar_thoontje
-
07 dec 2020 11:30 - 22 sep 2021 04:49
Pff vind het geen goeie serie, zo traag op gang, slechte acteurs, na 4 afleveringen opgegeven, had er me totaal iets anders van verwacht
Reageer
avatar_Happymoon
5
03 nov 2020 00:38 - 22 sep 2021 04:49
Zware tegenvaller deze serie, althans, de eerste 3 afleveringen en het ziet er niet naar uit dat het beter wordt. De wat mijn betreft te jonge acteurs/personages doet helemaal niet fris aan en door o.a. het gebrek aan acteertalent zeer ongeloofwaardig en zelfs irritant. Nee, dan hadden ze beter in een saaie doorsnee tienerfilm kunnen spelen, want zo doet het nu ook enigszins aan.
Ook zijn hier weer scenes waarvan je denkt: ja hoor,...dat is logisch...dus niet! Je moet je wel kunnen inleven in de serie om meegesleept te worden in het verhaal en dan is logica toch echt van belang. Zo is er in de eerste aflevering iemand die zich verstopt in de bagageruim van een bus waar een net voor hangt om verlies van bagage te voorkomen. Deze persoon staat op het punt om dat net vast te zetten, maar net dan rijdt de bus weg. Mijn logica en overlevingsdrang zou gezegd hebben om zo goed en zo kwaad als het gaat alsnog dat net te bevestigen, wat makkelijk had gekund, want de bus trok net op en reed echt geen 100 of 120 km/u, maar nee hoor, deze personage doet dit natuurlijk niet. Dus kun je wachten tot het mis gaat. Hoe voorspelbaar wil je het hebben?!
Ik ben een trouwe TWD kijker, ondanks dat ik het eerste seizoen erg slecht vond, maar ik heb er geen hoop op dat dit met deze serie ook het geval zal zijn. Dus van mij voor nu een zeer magere 5.
Reageer
avatar_catweazle1966
-
24 okt 2020 17:21 -
Moet zeggen wat ik tot nu toe heb gezien vind ik erg tegenvallen de acteurs doen het erg slecht......ik blijf het nog ff volgens en wie weet veranderd mijn mening nog wel maar tot nu toe een dikke 5
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
The Walking Dead: World Beyond