The Walking Dead: World Beyond

-
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead: World Beyond vanaf april bij AMC

The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.

De serie The Walking Dead: World Beyond zal vanaf 12 april worden uitgezonden door AMC, maar zal slechts twee seizoenen lopen. Dat werd afgelopen week bekend. De hoofdserie The Walking Dead zal eind dit jaar zal beginnen aan het elfde seizoen.

The Walking Dead: World Beyond speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps en volgt jongvolwassenen terwijl ze zich vanuit hun veilige zone wagen naar onbekende gebieden. Er zal worden ingezoomd op twee tieners, gespeeld door Alexa Mansour en Aliyah Royale. Ook is er een rol weggelegd voor Nico Tortorella en Julia Ormond. In Nederland zal de serie te zien zijn via Amazon Prime Video.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56