The Walking Dead: World Beyond

6.4 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead: World Beyond vanaf April in Nederland te zien

The Walking Dead: World Beyond gaat in Amerika op 12 april in première, niet veel later is de serie ook te zien in Nederland.

The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead, maar niet de eerste. Er werd al eerder een spin-off gemaakt, genaamd Fear The Walking Dead. In januari werd bekend dat de serie vanaf 12 april wekelijks wordt uitgezonden in Amerika, door de zender AMC.

Het is nu bekend dat The Walking Dead: World Beyond vanaf 13 april wekelijks te zien is bij Amazon Prime Video, een dag later na de Amerikaanse première dus. De hoofdserie, The Walking Dead, begint eind dit jaar aan een elfde seizoen. De spin-off zal echter maar twee seizoen bevatten.

Bekijk hier onder de teaser die vorig jaar in november naar buiten kwam.


The Walking Dead: World Beyond speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps en volgt jongvolwassenen terwijl ze zich vanuit hun veilige zone wagen naar onbekende gebieden. Er zal worden ingezoomd op twee tieners, gespeeld door Alexa Mansour (The Resident) en Aliyah Royale (The Red Line). Scott M. Gimple en Matt Negrete bedachten The Walking Dead: World Beyond, beide werkten ze ook mee aan de originele serie.
Vorige aflevering
The Tyger and the Lamb
The Tyger and the Lamb
01x03
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
14 mrt 2020 08:56 - 14 mrt 2020 08:57
Dat de serie maar 2 seizoenen krijgt maakt het in ieder geval wat interessanter om te kijken.
Waar ik een beetje bang voor ben is dat het einde van deze serie helemaal niets gaat toevoegen aan The Walking Dead zelf.. The Walking Dead zal tenslotte net zolang door gaan tot elke zombie is uitgeroeid, en dat kan nog wel 25 seizoen duren.

Ik wacht sowieso wel tot beide seizoenen uitgezonden zijn voordat ik er überhaupt over ga nadenken om te gaan kijken.
Reageer
avatar_TragicError
30 mrt 2020 12:07
Inderdaad, wacht ik eerst totdat beide seizoenen verschenen zijn. Daarnaast the Walking Dead de comic is ondertussen geëindigd. Dat betekent dat ook de moederserie een einde kan krijgen over 2 a 3 jaar.
Reageer

Laatste nieuws

In november staan er veel mooie (nieuwe) series/programma's op het schema bij de Nederlandse Publieke Omroep.
Vandaag, 17:00
Het Eye-netwerk heeft in november nog vijf terugkerende series op het schema gezet.
Vandaag, 16:00
Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Gisteren, 16:00
2
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Gisteren, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Gisteren, 14:00
1