The Outsider (2020)

8,0 / 10
60 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:60 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:HBO
The Outsider (2019) is een Amerikaanse horrorserie van de zender HBO. De serie ging in première op 12 januari 2020.

Gebaseerd op de bestseller-roman van Stephen King met dezelfde naam, volgt The Outsider een ogenschijnlijk rechttoe rechtaan onderzoek naar de gruwelijke moord op een jonge jongen. De misdaad leidt echter een doorgewinterde agent en een onorthodoxe onderzoeker ertoe om alles wat zij geloven als echt te ondervragen, terwijl een sluipende bovennatuurlijke kracht zich een weg baant in de zaak.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

The Outsider (2020) - Seizoen 1

9.5

The Outsider (2020) - Eerste aflevering

9

Nieuws (13)

De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
In de week van 16 tot en met 22 maart is er veel gebeurd in Nederland. Ook op serie gebied is er wel nieuws al schuift dat nu heel langzaam naar de achtergrond. De podacst, een prijsvraag en meer nieuws uit week 12.
23 mrt 2020
Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
21 mrt 2020
4

Populaire reacties (6)

8
17 jan 2020
Vanaf de eerste beelden zit je direct in het verhaal van een moordzaak. Het verhaal neemt je mee in elk onderdeel van het onderzoek. Alweer een erg goede HBO serie.
8.5
11 mrt 2020
Afgelopen zondagavond werd door HBO de laatste aflevering van de 10-delige tv-serie The Outsider uitgezonden. De serie is gebaseerd op een boek van Stephen King en hoort thuis in de categorie misdaad, mysterie en drama thuis maar van mij mag daar ook een vleug bovennatuurlijk aan worden toegevoegd. Jason Bateman wordt gearresteerd voor de moord op een jongetje maar ontkent daar iets mee te maken te hebben. Zijn alibi klopt. Ten tijde van de moord bevond hij zich op een totaal andere plek, voor iedereen zichtbaar op televisie. Vanaf dat moment ontwikkelt zich een uitermate intrigerend verhaal dat je op momenten aan je stoel gekluisterd houdt. En de politie heeft absoluut geen idee in welke richting ze moet zoeken.

De serie heeft een geweldige cast met sterren als Ben Mendelsohn, Bill Camp, Julianne Nicholson, Cynthia Eviro en Mare Winningham. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken maar voor mij is The Outsider nu al een van de beste series van dit jaar.