The Outsider (2020)

7.9 / 10
60 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:HBO
The Outsider (2019) is een Amerikaanse horrorserie van de zender HBO. De serie ging in première op 12 januari 2020.

Gebaseerd op de bestseller-roman van Stephen King met dezelfde naam, volgt The Outsider een ogenschijnlijk rechttoe rechtaan onderzoek naar de gruwelijke moord op een jonge jongen. De misdaad leidt echter een doorgewinterde agent en een onorthodoxe onderzoeker ertoe om alles wat zij geloven als echt te ondervragen, terwijl een sluipende bovennatuurlijke kracht zich een weg baant in de zaak.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (7)

avatar anzonl
8
17 jan 2020
Vanaf de eerste beelden zit je direct in het verhaal van een moordzaak. Het verhaal neemt je mee in elk onderdeel van het onderzoek. Alweer een erg goede HBO serie.
avatar eagleye
8.5
11 maa 2020
Afgelopen zondagavond werd door HBO de laatste aflevering van de 10-delige tv-serie The Outsider uitgezonden. De serie is gebaseerd op een boek van Stephen King en hoort thuis in de categorie misdaad, mysterie en drama thuis maar van mij mag daar ook een vleug bovennatuurlijk aan worden toegevoegd. Jason Bateman wordt gearresteerd voor de moord op een jongetje maar ontkent daar iets mee te maken te hebben. Zijn alibi klopt. Ten tijde van de moord bevond hij zich op een totaal andere plek, voor iedereen zichtbaar op televisie. Vanaf dat moment ontwikkelt zich een uitermate intrigerend verhaal dat je op momenten aan je stoel gekluisterd houdt. En de politie heeft absoluut geen idee in welke richting ze moet zoeken.

De serie heeft een geweldige cast met sterren als Ben Mendelsohn, Bill Camp, Julianne Nicholson, Cynthia Eviro en Mare Winningham. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken maar voor mij is The Outsider nu al een van de beste series van dit jaar.

Vergelijkbare series

The Sinner
4 stemmen
Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Arrow
1 stem
The Outsider (2020)