The Outsider (2020)

7.9 / 10
60 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anzonl
8
17 jan 2020 22:26 -
Vanaf de eerste beelden zit je direct in het verhaal van een moordzaak. Het verhaal neemt je mee in elk onderdeel van het onderzoek. Alweer een erg goede HBO serie.
Reageer
avatar_eagleye
8.5
11 mrt 2020 16:32 -
Afgelopen zondagavond werd door HBO de laatste aflevering van de 10-delige tv-serie The Outsider uitgezonden. De serie is gebaseerd op een boek van Stephen King en hoort thuis in de categorie misdaad, mysterie en drama thuis maar van mij mag daar ook een vleug bovennatuurlijk aan worden toegevoegd. Jason Bateman wordt gearresteerd voor de moord op een jongetje maar ontkent daar iets mee te maken te hebben. Zijn alibi klopt. Ten tijde van de moord bevond hij zich op een totaal andere plek, voor iedereen zichtbaar op televisie. Vanaf dat moment ontwikkelt zich een uitermate intrigerend verhaal dat je op momenten aan je stoel gekluisterd houdt. En de politie heeft absoluut geen idee in welke richting ze moet zoeken.

De serie heeft een geweldige cast met sterren als Ben Mendelsohn, Bill Camp, Julianne Nicholson, Cynthia Eviro en Mare Winningham. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken maar voor mij is The Outsider nu al een van de beste series van dit jaar.
Reageer
avatar_italklaas
8
24 mrt 2020 19:43 -
Had zo mijn twijfels voordat ik eraan begon, maar na 5 minuten zat ik er al helemaal in. Spannend, geheimzinnig en iets bovennatuurlijks (waar ik normaal gesproken niets van moet hebben). Typisch Stephen King, het deed me een beetje denken aan het boek "Desperation". Een aanrader deze serie.
Reageer
avatar_TragicError
8
21 mrt 2020 16:19 -
Yep, erg leuke serie, alleen vanaf aflevering 5 denk je, 'ze moeten nog vijf uur vullen'. Hoe men dat gedaan heeft is geweldig, maar het einde wordt teveel uitgerekt en toont iets wat had hoeven zijn. Maar uiteindelijk is het een verhaal waar je erg van kunt genieten met goede acteerprestaties.
Reageer
avatar_Francois_1
9
14 mrt 2020 17:26 -
Echt spannend binnen 3 dagenaf gekeken ????
Reageer
avatar_Scarfacelift
7
31 jan 2019 14:09 -
Roman was te gek!! Erg benieuwd naar de serie!!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.