Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

UPDATE: Welke series gaan we niet terugzien in seizoen 2021-2022

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.

Maar wat niet vreemd is, is het eindigen/cancelen, terecht of onterecht, van series. Ook dit jaar zijn er weer series gecanceld of beëindigd die we nog wel dit jaar hebben kunnen kijken of die zelfs nog van start zullen gaan maar die we niet in het volgende seizoen zullen terugzien.

Hieronder de lijst* in alfabetische volgorde en voor zover er iets bekend is over de start- en finaledatums van de laatste seizoenen van de 54 series in deze lijst (* recent toegevoegde series en updates);

- After Life (Netflix)
De donkere komedie van Ricky Gervais over een rouwende weduwnaar zal nog een allerlaatste derde seizoen krijgen.

- Atypical (Netflix)
De dramedy over een autistische tiener en zijn familie zal nog een allerlaatste vierde seizoen gaan krijgen.

- Away (Netflix)
De dramaserie over toekomstige astronauten die richting Mars vertrekken heeft geen toekomst meer bij Netflix. De serie is gecanceld na slechts één seizoen.

- Baroness von Sketch Show (CBC)
De Canadese komedieserie zal nog tot december 2020 te zien zijn, maar dat is dan ook meteen het allerlaatste wat de kijker kan gaan zien van de serie.

- Better Call Saul (AMC)
De meningen zijn nog steeds verdeeld over deze prequel, maar één ding is wel zeker: het zesde seizoen zal de allerlaatste gaan worden.

* - Black Lightning (The CW)
De superheldenserie kreeg voor de start van het vierde seizoen te horen dat het ook meteen het laatste seizoen zou worden. Op 8 februari gaat het vierde en allerlaatste seizoen van start.

- Bosch (Amazon)
De detectiveserie gebaseerd op de boeken van Michael Connelly krijgt nog een laatste zevende seizoen.

* - Carmen Sandiego (Netflix)
De Netflix-animatieserie zal stoppen na het vierde seizoen dat op 15 januari 2021 van start is gegaan.

- Chilling Adventures of Sabrina (Netflix)
Gebaseerd op de gelijknamige Archie comic-boeken is deze bovennatuurlijke serie gecanceld na vier delen, of twee seizoenen, met in totaal 36 afleveringen.

* - Conan (2010) (TBS)
Het praatprogramma op de late avond van TBS zal na tien seizoenen aan een einde komen. Conan O'Brien zal een nieuwe variatietsprogramma gaan presenteren bij HBO Max.

- Connecting... (NBC)
De op afstand gefilmde komedieserie werd na vier afleveringen uit het schema gehaald en de resterende afleveringen zullen alleen online te zien zijn.

* - Dead to Me (Netflix)
De streamingdienst heeft aangekondigd dat ze een meerjarig contract hebben afgesloten met bedenker Liz Feldman en daarbij werd ook aangekondigd dat de dramedy gecanceld is na drie seizoenen.

- Doc Martin (ITV1)
De Britse dramedy serie heeft nog een tiende seizoen gekregen, maar daarna kan Martin Clunes de doktersjas van Martin Ellingham aan de wilgen hangen.

- Drunk History (Comedy Central)
De educatieve komedieserie was vernieuwd met een zevende en laatste seizoen, maar vanwege de corona-maatregelen is de productie van het zevende seizoen gestopt.

* - DuckTales (2017) (Disney XD)
Drie seizoenen heeft de animatie-reboot uit de jaren 80 het vol gehouden. 65 afleveringen kon de kijker zien hoe het ging met Scrooge McDuck, Donald Duck en de neefjes.

- F is for Family (Netflix)
De animatieserie voor volwassenen is vernieuwd met een allerlaatste vijfde seizoen.

* - Feel Good (Channel 4/Netflix)
Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn in 2021 is nog niet bekend. Wat wel bekend is dat het tweede seizoen ook direct de allerlaatste zal zijn van de semi-autobiografische dramedy.

- Filthy Rich (US) (FOX)
De dramaserie over een familie die een religieus netwerk bestieren had wat goddelijke hulp kunnen gebruiken. Het is gecanceld nadat er slechts vijf afleveringen waren uitgezonden. FOX heeft wel aangeven dat het gehele eerste seizoen uitgezonden zal gaan worden.

- GLOW (Netflix)
De worsteldames kwamen te dicht bij elkaar. De corona-maatregelen zat ook de sport dramedy, gebaseerd op echte gebeurtenissen, dwars. Het eerder aangekondigde vierde seizoen gaat er niet komen.

* - The Good Lord Bird (Showtime)
Gebaseerd op het boek van James McBride volgt deze miniserie een jonge slaaf die in 1959 lid wordt van een bonte familie van abolitionischtische soldaten. Het is nooit de bedoeling geweest om meer dan één seizoen te maken.

- Grace and Frankie (Netflix)
Het einde van de Jane Fonda en Lily Tomlin-serie is in zicht. De komedieserie zal eindigen met een zevende seizoen.

* - Helstrom (Hulu)
Slechts één seizoen heeft deze serie een rol gespeeld in serieland toen Hulu besloot om de serie te cancelen.

* - HOOPS (Netflix)
Slechts één seizoen voor de geanimeerde animatieserie voor volwassen over een basketbalcoach op een middelbare school.

- I'm Sorry (TruTV)
De komedieserie zou nog een derde seizoen gaan krijgen. Maar vanwege de corona-maatregelen is ook deze serie gecanceld.

* - Insecure (HBO)
Het vijfde seizoen dat later dit jaar te zien zal zijn, zal het allerlaatste gaan worden voor de komedieserie.

- Judge Judy (syndicated)
Het 25ste seizoen zal de allerlaatste gaan worden voor rechter Judy Sheindlin, maar niet getreurd ze komt terug met een nieuwe serie Judy Justice.

- Keeping Up with the Kardashians (E!)
Je hoeft niet langer bij te blijven. Het langlopende realityprogramma zal gaan eindigen met een twintigste seizoen.

- L.A.'s Finest (Spectrum)
Spectrum heeft de misdaadserie met Gabrielle Union en Jessica Alba na twee seizoenen gecanceld.

- Last Man Standing (FOX)
De komedieserie met Tim Allen was eerst te zien bij ABC. Vanaf het zevende seizoen was de serie te zien bij FOX. Het negende seizoen zal de allerlaatste worden.

* - The Lincoln Lawyer (CBS)
CBS besloot om te stoppen met het project, maar Netflix ziet er wel brood in. De juridische dramaserie zal waarschijnlijk in 2021 van start gaan.

* - Lizzie McGuire (2020) (Disney+)
Disney+ liet weten dat de volwassen versie van de kinderserie, ondanks de plannen, toch niet door zal gaan. De fans zullen dus nooit weten hoe het met Lizzie is afgelopen.

- Lost in Space (2018) (Netflix)
De streamingdienst heeft de sciencefiction-remake vernieuwd met een allerlaatste derde seizoen.

- Lucifer (Netflix)
De koning van de hel heeft een klein engeltje op zijn schouder die ervoor zorgt dat de serie steeds weer opnieuw leven ingeblazen wordt. Maar zoals het er nu uitziet zal het laatste seizoen ook echt de allerlaatste gaan worden.

- neXt (2020) (FOX)
Er komt geen volgende van de FOX sciencefictionserie. De serie die in de zomer te zien had moeten zijn werd uitgesteld tot de herfst, vanwege de pandemie. Het kreeg te weinig kijkers en werd al gecanceld na drie afleveringen. De resterende afleveringen zullen wel worden uitgezonden.

- On Becoming A God In Central Florida (Showtime)
De dramedy was vernieuwd met een tweede seizoen, maar vanwege de COVID-19 pandemie is de serie alsnog gecanceld.

* - One Day at a Time (2017) (Pop TV)
Na Netflix heeft ook PopTV besloten om de komedieserie te cancelen, maar er wordt gekeken of er weer een nieuw huis gevonden kan worden voor de serie.

* - The Order (Netflix)
Na twee seizoenen kwam er een eind aan de bovennatuurlijke Netflix-serie. Al heeft de streamingdienst het nieuws in eerste instantie nog niet officieel bevestigd.

* - The Outsider (2020) (HBO)
HBO heeft om onduidelijke redenen besloten om geen tweede seizoen te bestellen van de serie gebaseerd op een boek van Stephen King, maar er wordt naarstig gezocht naar een nieuw huis voor de horrorserie.

- Ozark (Netflix)
Het witwassen van geld kan overal, en de familie Byrde weten daar alles van. Maar met het vierde seizoen komt er wel einde aan de serie en hopelijk ook de problemen van de Byrde’s.

* - The President is Missing (Showtime)
De serie gebaseerd op het boek van Bill Clinton en James Patterson was besteld, maar door de corona pandemie weer gecanceld.

* - Prison Break (FOX)
Het zesde seizoen van de misdaadserie gaat er toch niet komen, hoewel afhankelijk alle seinen op groen stonden.

* - Queen Sono (Neflix)
In april werd de Afrikaanse serie vernieuwd en de opnames zouden eind 2020 van start gaan. Maar in december 2020 besloot de streamingdienst om de misdaadserie toch te cancelen, een reden is niet gegeven.

* - Sexy Beast (Paramount Network)
Ook de serie gebaseerd op de gelijknamige film kreeg te maken met de Covid-19 pandemie en werd gecanceld nog voor er maar een opname was gemaakt.

- Shameless (US) (Showtime)
De dramedy die zich focust op het leven van de familie Gallagher is al vanaf 2011 te zien. Het verhaal zal nog een elfde en allerlaatste seizoen krijgen om de zaken mooi af te ronden.

- The Society (Netflix)
Het tweede seizoen was al besteld, maar net als met meer series in deze lijst zat COVID-19 in de weg. Het eerste seizoen is ook meteen het allerlaatste van de sciencefictionserie.

- The Spanish Princess (Starz)
De historische dramaserie zal een natuurlijk einde krijgen in het tweede seizoen.

- Stumptown (ABC)
Ook deze misdaadserie is slachtoffer geworden van de corona-maatregelen. Het tweede seizoen was besteld door de Alfabet-zender maar dat hebben ze later teruggedraaid.

- Supergirl (The CW)
Kara van Krypton hangt haar cape op na zes seizoenen van vliegen, superheld zijn en drama.

* - Superstore (NBC)
De deuren van het Cloud 9 warenhuis zal na het zesde seizoen definitief sluiten. NBC heeft de werkplek-komedieserie gecanceld.

- The Third Day (HBO)
De gelimiteerde serie van HBO blijft gelimiteerd en eindigt na zes afleveringen en een special.

- Tosh.0 (Comedy Central)
De serie was door de kabelzender vernieuwd tot 2024, maar later werd besloten om af te wijken van het pad en geen live-action komedieseries meer te maken. Het twaalfde seizoen zal dus de allerlaatste zijn.

* - Tyler Perry's The Haves and the Have Nots (OWN)
Er is aangekondigd dat het achtste seizoen de allerlaatste is voor de dramaserie van het Oprah Winfrey network.

* - Utopia (2020) (Amazon)
Amazon heeft besloten om geen tweede seizoen te gaan bestelen van de mysterieuze dramaserie.

- Wife Swap (2019) (Paramount)
Het realityprogramma was eerst te zien bij ABC. Die cancelde het programma en Paramount besloot om nieuw leven te blazen in de serie waarbij twee vrouwen van plaats ruilen. Na twee seizoenen is het definitief over.

* Uiteraard kan het zijn dat we iets gemist hebben. Geef dat dan door in de reacties hieronder. Let op het gaat wel om series die van september 2020 tot en met augustus 2021 zijn of worden uitgezonden en die we niet gaan terugzien in 2021-2022 (september 2021 – augustus 2022).
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_thunderbirdman
18 jan 2021 10:22 -
jammer dat er zoveel zijn gecanceld, maar wel te begrijpen. Ben wel erg blij da er een goede info is welke er doorgaan en welke niet thx hiervoor
Reageer
avatar_Mandy1966
18 jan 2021 11:25
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:50
Geen dank nodig, heel graag gedaan.
Reageer