The Kominsky Method

7.8 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:25 min2018 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 16 november 2018.

The Kominsky Method draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky en zijn oude vriend en agent Norman Newlander. Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (2)

The Kominsky Method - Eerste aflevering

7

The Kominsky Method - Seizoen 1

7.5

Nieuws (23)

De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
Van de best-selling auteur en scenarioschrijver van Sharp Objects komt de acht afleveringen lange gestoorde (en ironische) thriller over het redden van de wereld.
vr 24 juli
1
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
ma 6 juli

Populaire reacties (2)

7.5
18 nov 2018
Leuke comedy, eindelijk een keer bij Netflix, met twee topacteurs natuurlijk. Hopelijk gaat Netflix dit verlengen.

Vergelijkbare series