The Kominsky Method

7.8 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
di 1 juni
3
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 24 mei
Ook voor de maand mei 2021 hebben we alles* op een rijtje gezet. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
do 29 april
Het derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn, van The Kominsky Method zal eind mei op Netflix verschijnen. Alleen Alan Arkin keert niet terug in zijn rol.
zo 28 maart
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
4 jul 2020
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
16 aug 2019
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te bekijken sinds 16 november 2018.
18 jan 2019
Op 6 december 2018 werden de nominaties bekend gemaakt. Op 6 januari 2019 was het tijd om de prijzen uit te reiken voor de 76ste Golden Globe Awards.
7 jan 2019
The Kominsky Method is een nieuwe Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie gaat in première op 16 november 2018. Er komen acht afleveringen van circa dertig minuten.
13 okt 2018