Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2021; poll mei 2021

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg. Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Mei 2021;

¿Quién Mató a Sara? - Misdaad/niet Engelstalig
Castlevania - Animatie/beëindigd
Halston - Nieuw/miniserie
Jupiter's Legacy - Nieuw/sciencefiction
The Kominsky Method - Beëindigd/komedie/beste
Love, Death & Robots - Animatie
Marvel’s M.O.D.O.K. - Animatie/nieuw
Panic - Nieuw/misdaad
Parot - Nieuw/misdaad/niet Engelstalig
Pose - Beëindigd/beste
Solos - Nieuw/beste
Star Wars: The Bad Batch - Animatie/nieuw
The Underground Railroad - Nieuw/beste/miniserie
The Upshaws - Nieuw/komedie
The Pursuit of Love - Nieuw

Elke maand vragen wij welke van de vijftien series jij zou nomineren. De mogelijke categorie staat ernaast. Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht de volgende maand. Aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) een nominatie verdient.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

De uitslag van april:

1. Shadow and Bone

2. The Handmaid's Tale

3. The Nevers


Je kunt de hele maand juni je stem uitbrengen en kans maken op een premium account van drie maanden.

Prijsvraag

Serie van het jaar verkiezing 2021 poll mei 2021
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
01 jun 2021 14:07 -
Het nieuwe, laatste seizoen van After Life staat niet op Netflix. Daar is gisteren ook op gereageerd bij het artikel "Start- en premieredatums Nederlandstalige zenders". Ik heb het zojuist nogmaals gecheckt op Netflix, maar het derde seizoen is dus níet toegevoegd. Een beetje vreemd als mensen nu zouden gaan stemmen hierop dus.
Reageer
avatar_Mandy1966
01 jun 2021 15:12
Bijgewerkt op: 01 jun 2021 15:29
Klopt helemaal, maar voor hele lange tijd heeft het derde seizoen in ons systeem gestaan als startend op 31 mei. Vandaar. Het is inmiddels gewijzigd.
Reageer
avatar_eagleye
05 jun 2021 03:13 -
Ik heb niet veel te kiezen. Van alle series die in de lijst staan heb ik niets gezien. Ik kijk veel Brits en Scandinavisch maar die staan er niet zo vaak bij.
Reageer

Laatste nieuws

Begin augustus start het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Departure. Er is al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Billy Bob Thornton neemt voor de laatste keer de rol van Billy McBride op zich in Amazon Prime Video's Goliath.
Vandaag, 10:12
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Amazon meer bekend gemaakt over The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldiers or Zombies.
Vandaag, 09:00
Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Gisteren, 10:00