The Alienist

7.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Alienist: Angel of Darknes verschijnt eind oktober op Netflix

Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.

Het tweede seizoen van The Alienist ging 19 juli in première bij TNT. Oorspronkelijk zou het seizoen 26 juli in première gaan, maar met vreugde van de kijkers werd de datum verschoven. Het vervolg van The Alienist werd in 2018 aangekondigd onder de naam The Alienist: Angel of Darkness. Onder andere Daniel Bruhl (Marvel's The Falcon and the Winter Soldier), Luke Evans (The Great Train Robbery) en Dakota Fanning (Taken) zijn vanaf 22 oktober ook bij Netflix weer te zien als hun personages.

In The Alienist: Angel of Darkness draait het om een ander verhaal, dan in het eerste seizoen. Sara (Fanning) heeft haar eigen detectivebureau geopend. Samen met Kreizler (Brühl) en Moore (Evans) gaat ze op zoek naar Ana Linares, de gekidnapte baby van een Spaanse consulair.

Vorige aflevering
Better Angels
Better Angels
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
Vandaag, 10:00
Na iets meer dan zes maanden komt er een einde aan de streamingdienst Quibi, van voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg.
Vandaag, 09:00
2
Het tweede seizoen van de Amerikaanse romantische serie Virgin River gaat eind november in première bij Netflix. De serie is al vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 19:42
In november staan er veel mooie (nieuwe) series/programma's op het schema bij de Nederlandse Publieke Omroep.
Gisteren, 17:00
Het Eye-netwerk heeft in november nog vijf terugkerende series op het schema gezet.
Gisteren, 16:00
Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Gisteren, 09:00