The Alienist

7.7 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_mvdl85
8
22 okt 2020 21:46 -
Spannende serie! Goede acteurs!
Lekker 19-eeuws sfeertje!
Reageer
avatar_Christophe
9
02 okt 2020 13:07 -
Hoge score en fundamenteel oneens met de recensie van Mandy, wat perfect mogelijk is, toch? Dat twee mensen eenzelfde serie compleet anders 'zien' en aanvoelen. Topacteurs, mooie verfilming van het boek en een sfeer die me helemaal mee zoog in de late 19e eeuw. En dat laatste is nu net wat dit soort 'detective reeksen' van elkaar onderscheidt. Je hebt er honderden en ze gaan allemaal over hetzelfde. Moord. Personages. Wie heeft het gedaan?
Wat de ene beter maakt dan de andere wordt het best geïllustreerd door het succes bij zowel critici als publiek van True detective, the outsider, big little lies of the sinner. Het is de sfeer waarin zo een serie baadt die het verschil maakt. En dat begint al met de intro (titelmuziek, begingeneriek...), meteen gevolgd door de diepgang van de personages. Toegegeven, het personage van Luke Evans heeft wat minder diepgang dan de andere twee hoofdrollen, maar deze serie heeft hét. De vele nominaties en (gewonnen) awards bewijzen dit.
Deze serie is dus zeker een aanrader voor wie houdt van detective verhalen met een duister randje... en diepgang. Ik ben alleszins fan!
Reageer
avatar_Oriella
10
01 nov 2020 15:29 -
Geweldige serie. Zeker een aanrader om te kijken.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.