Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 30 januari
Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in maart 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.
28 sep 2019
1
Katy Keene is de nieuwe The CW dramaserie die wel een trailer maar nog geen premièredatum heeft.
6 aug 2019
De nieuwe streamingdienst HBO Max, die volgend jaar start in de Verenigde Staten, heeft de rechten verworven van de BBC-serie Doctor Who.
3 aug 2019
Alle seizoenen van de serie Friends zijn momenteel te zien op Netflix, maar de serie zal in de Verenigde Staten vanaf het voorjaar van 2020 niet meer op de streamingdienst te bekijken zijn.
10 jul 2019
Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 20 maart 2019.
21 mrt 2019
De actrice Lucy Hale, bekend van Pretty Little Liars, heeft de titelrol in de pilot van de nieuwe serie Katy Keene van The CW. De serie is een spin-off van Riverdale.
12 mrt 2019
1
Pretty Little Liars: The Perfectionists is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie gaat in première op 20 maart 2019.
6 feb 2019
4
Netflix heeft bekend gemaakt dat de nieuwe serie You vanaf 26 december te zien is. De serie is afkomstig van de makers van Riverdale.
22 okt 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
5 apr 2018
1
Regisseur Elizabeth Allen Rosenbaum maakt voor Freeform een pilot voor de nieuwe tiener-televisieserie The Perfectionists, een spin-off van Pretty Little Liars.
28 mrt 2018
1
Het duurt nog een aantal maanden, maar het is wel de moeite waard om in de agenda te zetten: 9 september. Op die datum is de nieuwe dramaserie You voor het eerst in Amerika te zien bij Lifetime.
18 mrt 2018