Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

CBS heeft in de afgelopen tijd veel nieuwe series vernieuwd (of gecanceld), daarbij heeft het netwerk heeft nu drie nieuwe series besteld.
za 9 mei
1
De week van 30 maart tot en met 5 april stond weer bol van nieuws over de corona-uitbraak. Ook cast en crew van series hebben te maken met de gevolgen van de crisis. Lees hieronder het nieuws dat in deze week uitkwam.
ma 6 april
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
do 2 april
6
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
di 31 maart
3
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
30 jan 2020
Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in maart 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.
28 sep 2019
1
Katy Keene is de nieuwe The CW dramaserie die wel een trailer maar nog geen premièredatum heeft.
6 aug 2019
De nieuwe streamingdienst HBO Max, die volgend jaar start in de Verenigde Staten, heeft de rechten verworven van de BBC-serie Doctor Who.
3 aug 2019
Alle seizoenen van de serie Friends zijn momenteel te zien op Netflix, maar de serie zal in de Verenigde Staten vanaf het voorjaar van 2020 niet meer op de streamingdienst te bekijken zijn.
10 jul 2019
Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 20 maart 2019.
21 mrt 2019
De actrice Lucy Hale, bekend van Pretty Little Liars, heeft de titelrol in de pilot van de nieuwe serie Katy Keene van The CW. De serie is een spin-off van Riverdale.
12 mrt 2019
1
Pretty Little Liars: The Perfectionists is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie gaat in première op 20 maart 2019.
6 feb 2019
4