Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO Max bestelt Pretty Little Liars: Original Sins

HBO Max bestelt Pretty Little Liars: Original Sins

De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Het was al bekend dat er aan een reboot van Pretty Little Liars, die in 2010 in première ging en in 2017 eindigde na 150 afleveringen, werd gewerkt. Goed nieuws voor de fans van Amerikaanse dramaserie, want de reboot Pretty Little Liars: Original Sins heeft een seriebestelling gekregen van HBO Max. Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) en Lindsay Calhoon Bring (The Chilling Adventures of Sabrina) hebben de reboot van de populaire serie geschreven. Ze hopen dat de reboot zal eren wat de fans zo geweldig vonden aan de hitserie, terwijl ze nieuwe, onverwachte elementen inbrengen.

Pretty Little Liars is gebaseerd op de bestellers van Sara Shepard en draait om vijf meisjes, waarvan er een plotseling spoorloos verdwijnt. De originele serie werd bedacht door I. Marlene King (The Heiresses). De reboot is ook gebaseerd op de boeken, maar zal draaien om een nieuw verhaal met nieuwe personages.

De reboot draait om een groep ongelijksoortige tienermeisjes die wordt gekweld door een onbekende aanvaller. Ze moeten niet alleen boeten voor hun eigen zonden, maar ook voor de geheime zonde die hun ouders twintig jaar geleden begingen. Twintig jaar geleden werd door een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood namelijk bijna uit elkaar gescheurd.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sirTruffleheart
sirTruffleheart 25 september 2020, 22:05
Misschien dat poging drie wel een succes wordt.
Log in om een reactie achter te laten