Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO Max bestelt Pretty Little Liars: Original Sins

De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.

Het was al bekend dat er aan een reboot van Pretty Little Liars, die in 2010 in première ging en in 2017 eindigde na 150 afleveringen, werd gewerkt. Goed nieuws voor de fans van Amerikaanse dramaserie, want de reboot Pretty Little Liars: Original Sins heeft een seriebestelling gekregen van HBO Max. Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) en Lindsay Calhoon Bring (The Chilling Adventures of Sabrina) hebben de reboot van de populaire serie geschreven. Ze hopen dat de reboot zal eren wat de fans zo geweldig vonden aan de hitserie, terwijl ze nieuwe, onverwachte elementen inbrengen.

Pretty Little Liars is gebaseerd op de bestellers van Sara Shepard en draait om vijf meisjes, waarvan er een plotseling spoorloos verdwijnt. De originele serie werd bedacht door I. Marlene King (The Heiresses). De reboot is ook gebaseerd op de boeken, maar zal draaien om een nieuw verhaal met nieuwe personages.

De reboot draait om een groep ongelijksoortige tienermeisjes die wordt gekweld door een onbekende aanvaller. Ze moeten niet alleen boeten voor hun eigen zonden, maar ook voor de geheime zonde die hun ouders twintig jaar geleden begingen. Twintig jaar geleden werd door een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood namelijk bijna uit elkaar gescheurd.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sirTruffleheart
25 sep 2020 22:05 -
Misschien dat poging drie wel een succes wordt.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00