Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (51)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Mandalorian

Er hebben 518 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Mandalorian. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Pretty Little Liars

Er hebben 455 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Pretty Little Liars. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 413 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zeventiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Star Trek: Discovery

Er hebben 279 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Star Trek: Discovery. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Station 19

Er hebben 237 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Station 19. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst