Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_SabineBoldewijn
8
31 jan 2020 13:49 -
Is er een extra aflevering ( 21 ) van seizoen 7? Die staat niet aangevinkt maar kan hem ook niet terugvinden bij de afleveringen?
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
31 jan 2020 14:59
Bijgewerkt op: 31 jan 2020 15:00
Ook hier stonden in enkele seizoenen teveel afleveringen. Die zijn inmiddels verwijderd.

Mocht je in andere series ook fouten ontdekken in de seizoenen/afleveringen kun je dat hier kwijt: https://www.mijnserie.nl/forum/1-features-bugs-development/2048/
Reageer
avatar_KellyFleur
10
10 aug 2017 12:50 -
Ik ben fan! Elk klein momentje probeer ik toch even te kijken.. vind het allemaal super spannend!
Reageer
avatar_renzoroy
7
07 jul 2017 14:33 -
wat een teleurstellend einde :( Zonde
Reageer
avatar_Debsje88
7
04 jul 2017 17:46 - 22 sep 2021 04:49
Jammer dat het allemaal zo slap eindigd!! Alsof ze niks beters konden verzinnen!! Jammer
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_renzoroy
07 jul 2017 14:32
ja idd, Vind het sowieso altijd tegenvallen als iemand als A.D. ontmaskerd in een serie of film en dan blijkt het iemand te zijn die je heel de serie of film nog niet gezien of gehoord hebt...
Reageer
avatar_seriefan90
9
28 jun 2017 22:18 - 28 jun 2017 22:19
mooie spannende serie maar wat een slecht en zwak en teleurstellend einde zo spijtig de finale voelde alsof de fans het gemaakt hadden in plaats van de maker en schrijvers zo spijtig de onthulling van A.D was ook erg voorspelbaar meer dan 80% voorspelde al dat DIE persoon A.D zou zijn ik had het ook al in m'n hoofd maar ik hoopte dat dat niet het geval zou zijn helaas dus wel.
Reageer
avatar_anonymous
-
25 jun 2017 10:29 -
Was 7*19 echt de laatste aflevering ? Of komt er een seizoen 8
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_renzoroy
25 jun 2017 10:45
komt nog een 20ste aflevering en dat is de allerlaatste
Reageer
avatar_anonymous
-
10 Mei 2017 23:46 - 22 sep 2021 04:49
Heel lang getwijfeld of ik deze serie wel zou moeten kijken. Afgelopen week op een regenachtige avond toch maar een poging gedaan. Nu net het eerste seizoen afgekeken en heel enthousiast ben ik allerminst.

Laten we met het positieve beginnen. Het acteerwerk is prima, de vaart zit er redelijk goed in en hoe onzinnig het mysterie in mijn ogen dan ook is, toch ben je wel benieuwd hoe het nu precies zit. Maar dat mysterie is ook meteen een ergernis-punt. Ze melken het zo erg uit dat het gewoon irritant word. Dat gedoe met de sms berichtjes etc was ik al na aflevering 1 beu en naarmate de afleveringen volgenden begon ik me steeds meer aan die voorspelbare "i know what you did" dingen te ergeren.

Probleem is denk ik dat ik absoluut niet tot de doelgroep behoor, dat zie je ook wel aan de reacties hier, bijna alleen maar vrouwen/tieners. En hoewel ik meestal wel de knop om kan zetten en door alle clichés heen kan prikken, was het enorm moeilijk om mij tijdens het kijken van deze serie er niet aan te ergeren: de clichés vliegen je letterlijk om de oren. Standaard populaire/verwende schoolmeisjes met teveel make-up die allemaal de leukste/breedste jongens van de school hebben, een meisje met gewichtsproblemen, een sletterige en manipulerende moeder, een lesbische scene, pesten, gebroken gezinnen, vreemd gaan, een blinde tiener op hoge hakken in een prada jurk, verboden liefdes, etc. En dan vat ik alleen nog maar de eerste 15 minuten van aflevering 1 samen.

Kortom een beetje teveel van het goede en vooral veel geneuzel over onzinnige tienerproblemen die voor mensen die niet tot die doelgroep behoren alleen maar irritant zijn. Nee, heel slecht is het niet, maar hier word ik allesbehalve vrolijk van. In mijn ogen is het een soort Desperate Housewifes, maar dan voor tieners.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_anonymous
11 jun 2017 19:55
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Inmiddels de gehele serie afgekeken en ik kan toch niet anders dan concluderen dat het een zeer matige serie is. Het ligt niet alleen aan de al eerder vermelde cliches, maar ook aan het ontbreken van spanning, onrealistische twisten, zeer voorspelbare gebeurtenissen, etc. Dat alles bij elkaar opgeteld blijf ik toch met een zeer teleurgesteld gevoel achter.

De spanning: Hoewel het bij eem mysterie natuurlijk leuk is als er een soort spanningsopbouw is, nemen ze het hier wel heel erg letterlijk. Letterlijk iedere aflevering is voorzien van exact dezelfde spanningsopbouw met exact hetzelfde resultaat. En hoewel het dus barst van de spanningsopbouwen, word het eigenlijk nooit echt spannend. En elke keer als je denkt dat het alsnog spannend word, gebeurt er wel weer iets kinderachtigs waardoor alles weer ontkracht word. Ook ontbreekt het elke keer aan een bevredigende climax, en als die er wel komt is deze zo onrealistisch dat het weer totaal onbevredigend is.

Voorspelbaarheid: letterlijk alle onderdelen van de serie zijn extreem voorspelbaar. Op zich kan ik daar nog wel doorheen prikken, maar omdat ze bijna elke paar afleveringen dezelfde tactieken gebruiken weet je bij scene 1 eigenlijk al direct wat er staat te gebeuren...weinig verrassingen dus.

En ja, wie A is, dat blijft wel onvoorspelbaar, maar dat is dan weer zo slecht en onrealistisch gedaan, en dat word zo uitgekauwd dat je dat "net niet" gebeuren meer als storend dan als spannend/origineel ervaart. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat ze het verhaal zo draaien dat eigenlijk de halve stad het wel zou kunnen zijn. De kijker op het verkeerde been zetten kan leuk zijn, maar bij deze serie sloeg het werkelijk nergens op. Iedereen bleek wel een neef, tweelingzus, adoptiebroer, etc te hebben die tot moord in staat was....zeer onrealistisch weer.

Over de top: Daarnaast is werkelijk alles opzichtig, cliche en compleet over de top. Voorbeeld:

a) Ezra en Aira staan op het punt om op huwelijksreis te gaan. Net als ze de deur uit lopen staat - hoe toevallig- net de politie voor de deur met nieuws over Ezra's vermiste vriendin. De kans dat de politie exact op dat moment voor de deur zou verschijnen is letterlijk kleiner dan 1%, maar hier gebeurt het. En niet 1 keer, maar dit soort zaken gebeurt elke aflevering wel een paar keer. Er is ook zoiets als overdrijven.

b) Op een gegeven moment zijn ze 5 jaar verder. Een normaal persoon verandert zo goed als niets in 5 jaar kwa uiterlijk, maar nee in deze serie is iedereen letterlijk compleet verandert. De meiden hebben ineens een volwassen make-up look gekregen om ouder te lijken, ze krijgen wat saaiere kleding aan, zijn ineens allemaal verloofd of getrouwd. De mannen hebben ineens allemaal baarden, de nerds zijn ineens super succesvol, etc. Een paar aanpassingen prima, maar dit lag er weer zo dik bovenop dat het gewoon lachwekkend slecht was.

c) De moeder van Emily wil haar verjaardag zo rustig mogelijk vieren, dus gaan ze uit eten. En natuurlijk zitten daar net wat lawaaierige mensen die hun etentje verstoren. Op zich geen probleem, maar dan komen ze weer met een hele vrijgezellengroep op de proppen, veel te over de top weer, en dan nog het erge is, dat het drie minuten later allemaal weer koek en ei is met iedereen, word ook maar als gewoon gezien.

d) De meiden zijn op verboden terrein en mogen niet gesnapt worden. Het is pikkedonker, maar alle meiden schijnen wel met felle zaklopen de gehele omgeving door terwijl ze ook nog eens op normale toon met elkaar praten, en soms zelfs al schreeuwende ruzie maken. totaal onrealistisch weer. En dit gebeurt niet 1, maar tientallen keren. Ook zijn er vele achtervolgingen waar ze letterlijk op 2 meter afstand van de verdachte rijden, terwijl er in de verste verte geen andere auto te zien is....Uhh nee, dat valt echt niet op hoor.


e) A ziet en hoort letterlijk alles. En met letterlijk bedoel ik ook echt letterlijk. Of ze nog ergens op zolder staan te fluisteren, bij een van de meiden op een slaapkamer zitten, in het gekkenhuis of waar dan ook. Geen probleem voor A, die heeft blijkbaar toegang tot elke kamer van de hele stad. Weer compleet onrealistisch. En wat te denken van het gestolen geld (moeder van hanna) die hanna op het toilet uit een drooghouder haalt. Wel heel toevallig dat net Hanna daar staat en niemand anders.

f) de serie heet natuurlijk prety little liars, maar dat wil niet zeggen dat alle dames letterlijk over alles moeten liegen. Niet alleen de keuzes die de dames maken, maar ook de leugens waarmee ze op de proppen komen gaan helemaal nergens over. Zelfs als er totaal geen reden voor is liegen ze zich een ongeluk. Dat moet natuurlijk voor het verhaal, want de helft van de problemen in de serie komen uit domme leugens die helemaal geen leugens hadden hoeven zijn. Ook hier snap ik het punt wel, maar enige nuance is ver te zoeken.

En dit klinkt allemaal een beetje flauw, maar letterlijk elke aflevering staat bomvol van dit soort ergernissen. En dat is niet het ergste, ze herhalen alles elke keer weer alleen dan net in een andere vorm.

Kortom eigenlijk zit je de hele tijd te wachten wie A is, maar rekken ze dit zo uit, met zulke onrealistische plotwendingen, zulke voorspelbare spanningsopbouwen, voorspelbare liefdesperikelen en kinderachtige (schrik)reacties en climaxen, dat je haar er letterlijk van schaamte bij uit valt.
Reageer
avatar_anonymous
-
01 dec 2016 20:12 -
Ik vind het heel rottig dat je heel lang moet wachten op de volgende aflevering steeds, maar Ik vind t wel echt spannend dat er nu bijvoorbeeld ook weer een A.D is
Reageer
avatar_MvA1996
8
07 feb 2016 16:54 - 22 sep 2021 04:49
Er gebeurt elke keer weer wat onverwachts en spannends. Ik kan nog steeds geen genoeg krijgen van deze serie.
Reageer
avatar_anonymous
-
20 sep 2015 14:24 -
Waar kan ik aflevering 10 van seizoen 6 van pretty little liars kijken? Gratis?
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar Mandy1966
01x01
Mandy1966
27 feb 21:32
Staat op Amazon Prime Video
Avatar gekkehierzo
01x01
gekkehierzo
27 feb 19:52
pretty little lairs staat niet op netflix.
Avatar anonymous
04x13
anonymous
05 jan 19:24
leuk gedaan is het saison 4 ? gaat haleb and anna terug samen zijn in saison 4
Avatar anonymous
01x01
anonymous
10 maa 14:57
dat vraag ik me ook af beautylike
Avatar anonymous
01x01
anonymous
10 maa 14:56
leuk ik wil niks missen
Avatar anonymous
07x20
anonymous
28 jun 13:51
ben benieuwd
Avatar anonymous
07x11
anonymous
13 apr 19:16
omg zoveel zin in
Avatar Bo0809
07x07
Bo0809
10 aug 13:13
Ik ben erg benieuwd waar ze nu heen gaan, maar het blijft uitgemolken voor mij. Elke keer denk ik, heeuh nog een nieuwe plottwist.. Please make it stop.
Avatar hipeykim
05x13
hipeykim
22 jun 18:23
als dit een aflevering is met intervieuws dan hoort deze bij de specials te staan en niet bij seizoen 5, deze staat namelijk ook niet op netflix, en dat maakt alles best verwarrend
Avatar Inna1989
01x01
Inna1989
06 Mei 15:33
Ze staan op Netflix als je dat hebt
Avatar anonymous
01x01
anonymous
26 apr 16:56
hoe bekijk je een sirie
Avatar anonymous
01x01
anonymous
08 feb 21:22
en daar moet je je creditcard nummer geven. ook niet echt handig lijkt me.
Avatar anonymous
06x11
anonymous
15 okt 09:43
12 january komt de nieuwe aflevering
Avatar anonymous
06x11
anonymous
02 okt 18:31
Wanneer komt ie uit...
Avatar KE1992
06x10
KE1992
29 aug 14:06
ik heb gelezen dat er een zevende (mss laatste) seizoen komt
Avatar anonymous
06x10
anonymous
29 aug 11:11
Komt er ooit ook nog een seizoen 7
Avatar anonymous
06x10
anonymous
12 aug 15:02
hoe kan je hem kijken
Avatar anonymous
06x10
anonymous
12 aug 13:13
Waar heb je hem bekeken?
Avatar anonymous
06x10
anonymous
12 aug 09:55
hoe
Avatar anonymous
06x10
anonymous
12 aug 09:50
ja indd
Pretty Little Liars