Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Verhuizing voor Pretty Little Liars

Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.

Onlangs maakte Netflix bekend dat de serie Pretty Little Liars nog tot 23 april te zien zou zijn op hun streaming kanaal. Nu heeft Amazon aangekondigd dat zij de rechten vanaf 23 april overnemen van Netflix. Dus vanaf 23 april zijn alle 160 afleveringen te streamen via Amazon Prime. Pretty Little Liars is eigendom van ABC Studios dat onder de hele grote paraplu van Disney valt. Het is wel bijzonder dat Disney er dus voor kiest om de rechten van deze populaire serie te verkopen aan Amazon en het niet op Disney+ plaatst.Pretty Little Liars gaat over vijf meisjes, Spencer, Aria, Hanna, Emily en Alison. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een sleepover. Die dag verdwijnt Alison spoorloos. Één jaar later zijn de beste vriendinnen helemaal uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich 'A' noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon kennen. Is A Alison, hun beste vriendin die een jaar geleden verdwenen is? De serie kreeg twee spinoffs, Ravenswood en Pretty Little Liars: The Perfectionists, beiden zijn inmiddels gecanceld.
Vorige aflevering
Til DeAth Do Us PArt
Til DeAth Do Us PArt
07x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_renzoroy
02 apr 2020 13:20 -
Het is niet raar dat ze het niet op Disney+ zetten, omdat ze daar alleen maar "familie vriendelijk" content op uit willen brengen. Dus geen series zoals Fargo (werd in een ander artikel op mijnserie.nl gezegd dat die misschien op disney+ zal verschijnen) en in dit geval PLL, maar alleen Disney, Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic films en programma's. Disney is wel bezig om de streaming dienst Hulu buiten Amerika te lanceren, dus misschien dat daar in de toekomst dit soort series op zullen uitkomen.
Reageer
avatar_sirTruffleheart
02 apr 2020 13:34
Dan is het gek dat ze niet wachten tot Hulu in de hele wereld is gelanceerd. Nu heeft Amazon de rechten van PLL voor minstens een paar jaar.
Reageer
avatar_H3nDri3
02 apr 2020 14:01
Het is zeker wel vreemd omdat PPL niet minder familie vriendelijk is dan bijvoorbeeld Runaways en er staan ook Nickelodeon series op Disney+. Maar misschien waren de rokjes wat te kort, of anders het lesbische karakter wat er in meespeelt.
Reageer
avatar_renzoroy
02 apr 2020 14:30
Runaways is van Hulu en valt onder de categorie Marvel.
Reageer
avatar_H3nDri3
02 apr 2020 14:57
Ja dat weet ik ook wel. was ook een voorbeeld voor type serie. Er staan in Nederland genoeg series op die geen Marvel, StarWars, Pixar of Nat.Geo link hebben.
Reageer
avatar_renzoroy
02 apr 2020 14:27 - 02 apr 2020 14:27
@sirTruffleheart Omdat dat nog even gaat duren:

The lack of international operations had been considered a potential shortcoming of Hulu in comparison to competitors, such as Prime Video and Netflix. During an earnings call on November 8, 2018, Disney CEO Bob Iger stated that after its purchase of 21st Century Fox, it planned to make stronger investments into Hulu, including wider international expansion.

In February 2020, Iger announced that the international expansion of Hulu will start likely by 2021
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00