Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 46

Inhoud

  Uit medeleven met de slachtoffers van de aanslagen in Parijs deze week geen voorwoord en nawoord  Algemeen Serienieuws
  Arrow en The Flash (2014)
  - 1 en 2 december aanstaande is er weer een Flash (2014)-Arrow cross-over. De afleveringen heten Legends of Yesterday en is een duidelijke verwijzing naar de nieuwe DC comic adaptatie DC's Legends of Tomorrow. Op de foto die via twitter is uitgelekt van de afleveringen staan ook Hawkgirl (Ciara Renée) en Hawkman (Falk Hentschel) uit DC's Legends of Tomorrow, zie hieronder:

  Scott & Bailey
  - ITV heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen van Scott & Bailey drie afleveringen zal krijgen die donkerder maar ook duurder zullen zijn dan voorgaande seizoenen en afleveringen. Het vijfde seizoen zal bestaan uit één misdaad verhaal die zich geheel afspeelt in Manchester.

  The Walking Dead
  - AMC heeft voor het zevende seizoen van de The Walking Dead een nieuwe schurk gevonden die erger is dan The Governor. Negan zal gespeeld worden door Jeffrey Dean Morgan.

  Gecancelde Series
  Truth Be Told
  - In oktober meldde MijnSerie al dat de schaamteloze komedie over twee verschillende stellen, Truth Be Told, drie afleveringen minder zou krijgen. En niet lang daarna verscheen er een foto op het internet dat het decor was afgebroken. Nu weken na die beslissing om de komedie minder afleveringen te geven heeft NBC de serie gecanceld. Niet verrassend onthoudt NBC zich van commentaar.

  Wicked City
  - Wicked City heeft de dubieuze eer om de eerste te zijn dit najaar om uit het schema gehaald te worden. Na slechts drie zeer slecht bekeken afleveringen heeft ABC de serie verwijderd uit hun uitzendschema en ook gecanceld. De productie zal stoppen na het opnemen van aflevering acht. Vanaf 17 november zullen herhalingen van Shark Tank worden uitgezonden op het tijdstip van Wicked City. Of de resterende, reeds opgenomen, aflevering nog uitgezonden gaan worden is (nog) niet bekend gemaakt.

  Vernieuwde Series
  American Horror Story
  - Het zal niet als een verrassing komen dat FX, hun best bekeken serie ooit, heeft vernieuwd met een zesde seizoen. American Horror Story seizoen zes staat gepland voor 2016.

  Are You the One?
  - MTV heeft zijn datingsserie Are You the One? vernieuwd met een vierde seizoen. “(…)De fans van Are You the One? zullen volledig uit hun dak gaan als ze zien wat er gaat gebeuren in de laatste twee afleveringen van het derde seizoen (…),” zei Lauren Dolgen, EVP of Reality Series Development. En de laatste twee afleveringen worden op woensdag 18 november aanstaande uitgezonden.

  Blindspot
  - Eerst was de serie Blindspot aan de beurt om vernieuwd te worden door NBC.

  Chicago Fire en Chicago PD
  - Slechts enkele uren nadat NBC Blindspot had vernieuwd heeft NBC ook Chicago Fire en Chicago PD vernieuwd.

  Drunk History (UK)
  - Comedy Central UK heeft de komedieserie gebaseerd op de Amerikaanse serie vernieuwd met een tweede seizoen. Drunk History (UK). Het tweede seizoen van Drunk History (UK) zal acht afleveringen krijgen en staat gepland voor 2016.

  Kate Plus 8
  - TLC heeft de realityserie Kate Plus 8 vernieuwd met een negende seizoen. De beroemde acht van Kate zijn aan het opgroeien en dat kunnen we allemaal zien vanaf 8 december 2015.

  Murder in the First
  - Veel woorden maakte TNT er niet aan vuil. De crimedramaserie Murder in the First is vernieuwd met een derde seizoen. Kathleen Robertson en Taye Diggs zullen beide terugkeren in het derde seizoen van de serie gecreëerd door Steve Bochco en Eric Lodal. Volgens TNT zijn de twee miljoen kijkers die het tweede seizoen gemiddeld trok genoeg om een derde seizoen te rechtvaardigen. Naar verwachting zal het derde seizoen van Murder in the First in de zomer van 2016 worden uitgezonden.

  Suspects
  - Channel 5 heeft de Britse misdaadserie Suspect vernieuwd met een vierde seizoen en dat gaat van start op 25 november 2015. Zie de tweet hieronder:

  The Amazing Race
  - Het spelprogramma van CBS, The Amazing Race, die zich over de hele wereld afspeelt gaat nog even door. CBS heeft weer elf teams bereid gevonden om het in het 28ste seizoen tegen elkaar op te nemen. Op 4 december 2015 zal de laatste aflevering zijn van het 27ste seizoen. Het team dat wint zal zeker $1 miljoen mee naar huis mogen nemen.

  Unforgotten
  - De Engelse dramaserie van ITV Unforgotten is vernieuwd met een tweede seizoen. Zie hieronder de tweet die ITV verstuurde:

  Nieuwe Series
  Battle on the Dancefloor
  - Jan Kooijman krijgt een nieuw dans competitieprogramma. Op 20 januari 2016 gaat de nieuwe serie van start bij RTL 5 en vervangt daarmee So You Think You Can Dance (NL/BE). In Battle on the Dance Floor zullen diverse dancecrews tegen elkaar gaan strijden, de winnaar krijgt een eigen dansshow. Naast Kooijman die de presentatie doet, doen ook Timor Steffens en Dan Karaty mee aan Battle on the Dancefloor.

  Columns
  Op een onbewoond eiland
  - Deze week ben ik weer in de ‘pen’ gekropen en daar is deze column uitgekomen.

  Datums
  FOX
  - FOX heeft zijn winterschema al klaar. Klik hier om te kijken wanneer jouw favoriete serie weer terugkeert of wanneer de nieuwe series van FOX gaan beginnen.

  FX en FXX
  - Ook FX en FXX hebben winterdatums aangekondigd. Klik hier om ze te bekijken.

  NBC
  - En ook NBC heeft zijn winterschema aangekondigd. Klik hier om het schema te bekijken.

  Portlandia
  - Haal je artistieke knopen en je feministische literatuur maar weer te voorschijn. IFC heeft aangekondigd dat de sketchshow Portlandia die uitsluitend wordt opgenomen in Portland, Oregon, weer op 21 januari 2016 van start zal gaan. Het zesde seizoen zal onder andere de volgende gasten op bezoek krijgen; Louis C.K., Natasha Lyonne, and Wayne Coyne of The Flaming Lips. Sommige gasten zoals de burgemeester van Portland zullen weer terugkeren naar Portlandia.

  Wie is de Mol?
  - Alle tien de kandidaten die meedoen aan het zestiende seizoen van Wie is de Mol? zijn bekend gemaakt. Vanaf zaterdag 2 januari 2016 kun je zien wat ze allemaal hebben beleefd in de Dominicaanse Republiek.

  Kijkcijfers
  Week 45
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 2 november tot en met 8 november.

  Nominaties en Prijzen
  Bassie & Adriaan
  - Bassie & Adriaan zijn onderscheiden met de RTL Telekids Oeuvre Award. De prijs werd aan de Acrobaat Adriaan en Clown Bassie uitgereikt in de Coen & Sander Show. “Wij zijn van mening dat Bassie & Adriaan pioniers zijn op het gebied van multimediaal kinderentertainment", licht Olaf Swinarski van RTL Telekids toe. "Hoewel ze al bijna veertig jaar geleden begonnen met circusvoorstellingen, weten ze nu nog steeds kinderen én volwassenen te boeien met hun content op het witte doek, op televisie en dvd’s maar ook op het podium én via YouTube waar ze 17 miljoen views hebben behaald. Vanuit diep respect willen wij hen daarom met deze oeuvre award eren.”

  Benedict Cumberbatch
  -Benedict Cumberbatch (Sherlock, Parade’s End, The Last Enemy) is geridderd door Koningin Elizabeth. Benedict werd benoemd tot Ridder-commandeur in de Orde van het Britse Rijk voor zijn bijdrage aan de kunsten en liefdadigheid. De serie Sherlock, waarin Cumberbatch Sherlock Holmes speelt en Martin Freeman zijn compagnon John Watson, begint op 1 januari 2016 met een special: The Abominable Bride. Wanneer seizoen vier van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt. Zie hieronder voor de foto van Cumberbatch en zijn ridderorde:


  Overlijdensberichten
  Dora Van Der Groen
  - De Vlaamse actrice Dora Van Der Groen is op 8 november 2015 overleden. De actrice speelde ook in vele Nederlandse films en series. Haar carrière begon al in 1945 en haar laatste optreden was in 2003, voor een televisieserie was haar laatste rol al in 1998 in Heterdaad. Dora speelde in onder andere Terug naar Oosterdonk, Bex & Blanche, Moeder, waarom leven wij?, Willem van Oranje, Transport, Tussen Wal en Schip en Wij, heren van Zichem. Dora Van Der Groen is 88 jaar geworden, R.I.P.

  Nathaniel Marston
  - Twaalf dagen na het vreselijke auto-ongeluk waarbij hij betrokken was is Nathaniel Marston op 40-jarige leeftijd overleden, R.I.P.

  Prijsvragen
  - Tot 19 november kun je kans maken op de onderstaande serie:

  Grimm
  - Klik hier als je kans wil maken op het vierde seizoen van Grimm.

  Antwoorden prijsvragen week 45
  - De antwoorden op de prijsvragen van vorige week zijn:

  * Saving Hope
  Vraag: Hoe is Dokter Charlie Harris in coma geraakt?
  Antwoord: Een auto ongeluk

  Voor je Serieagenda
  Welke serie(s) beginnen aankomende week?*
  *Series die we niet vermeld hebben in het maandoverzicht van de maand november
  22 november - Draadstaal – Seizoen 7 (VPRO)

  Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst

  Laatste nieuws