Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Blindspot nu al vernieuwd met een tweede seizoen

Blindspot heeft een vers getatoeëerd nieuw seizoen gekregen. Een kleine twee maanden na de lancering, heeft NBC de nieuwe serie al een go gegeven voor een tweede seizoen.

Blindspot heeft gemiddeld 8,7 miljoen kijkers per week en een 2.4 rating in Amerika. Dat is evenveel als de gecombineerde kijkcijfers voor rivalen Castle en NCIS: LA. Die aantallen groeiden tot 12,7 miljoen en een 3.7 voor uitgesteld kijken.

"We zijn in de wolken met het succes van Blindspot, en willen onze producenten en fantastische cast bedanken voor het creëren van een van de meest meeslepende shows op televisie," aldus Jennifer Salke, voorzitter van NBC Entertainment. "We kunnen letterlijk niet wachten om te zien wat het tweede seizoen zal brengen."

Blindspot is de eerste nieuwe herfst-serie van het seizoen 2015-16 die een tweede seizoen gaat krijgen.

Vorige aflevering
Iunne Ennui
Iunne Ennui
05x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_thoontje
10 nov 2015 10:57 -
Super!
Reageer
avatar_JanWillemK
10 nov 2015 12:43 -
Ik moet dan toch maar eens beginnen aan de serie. Dit is een soortgelijke serie als The Blacklist toch?
Reageer
avatar_BadWolf
10 nov 2015 20:20
Nee, absoluut niet. Blacklist had ik na 3 afleveringen wel gezien. Blindspot zit heel anders in elkaar. Zonder in details te treden is het hier veel al hoe en wie kon dat weten en heeft de tattoos aangebracht.
Reageer
avatar_Javelin
19 nov 2015 11:45 -
Hier snap ik echt niets van. Ik kan er echt voor geen meter doorheen komen. Na elke aflevering heb ik weer het idee alsof ik naar een losstaand deeltje van CSI heb gekeken en een flinterdun rood draadje erdoorheen.
Reageer
Blindspot