Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Negan nieuwe schurk in The Walking Dead

De sympathiek ogende acteur Jeffrey Dean Morgan (Texas Rising, Extant, The Good Wife en Supernatural) gaat Negan spelen, de volgende belangrijke schurk in The Walking Dead. Negan staat bekend om zijn gewelddadige karakter en Lucille, zijn met prikkeldraad omwikkelde honkbalknuppel. Om een vergelijking te maken, Negan zorgt ervoor dat de schurk The Governor (David Morrissey) lijkt op een knuffelbeer.

Negan zal, volgens diverse bronnen, in de laatste aflevering van het zesde seizoen voor het eerst te zien zijn en in het reeds aangekondigde zevende seizoen zal hij een vaste rol krijgen. De productie van de laatste aflevering begint deze week in Atlanta.

Wie er in het zevende seizoen terug gaan komen is nog niet zeker, maar zoals het er nu uitziet zullen Andrew Lincoln (Rick), Chandler Riggs (Carl), Norman Reedus (Daryl), Daina Gurira (Michonne) en Melissa McBride (Carol) ‘veilig’ terugkeren. Al weet je het met The Walking Dead maar nooit! In het zevende seizoen keert Scott M. Gimple weer terug als showrunner en uitvoerend producent, dat gaat hij samen doen met Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero en Tom Luse.

Jeffrey Dean Morgan
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
12 nov 2015 15:23 -
Papa Winchester! Wat een beest van een acteur is dit!
Geweldig nieuws voor The Walking Dead fans.
Reageer
The Walking Dead