Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 16

Weekoverzicht 16

Voor de echte serie fan maakt het weer niets uit. Bij slecht weer zit de fan binnen en met goed weer gaat hij/zij naar buiten met de laptop, tablet of smart Phone om daar series te kijken. Lang leven de vooruitgang. En wat is het dan makkelijk dat al het serie nieuws voor je wordt verzameld in een weekoverzicht! Gemak dient de mens en vooral de serieliefhebber. Op de grootste serie website van Nederland is er ook weer het één en andere gewijzigd, allemaal goede positieve wijzigingen die het de serie fan nog makkelijker maakt. Heerlijk toch? Lees mee wat er allemaal veranderd en gebeurd is op het gebied van series en de website in de week van 13 april tot en met 19 april.

Series
Alone
- De survival liefhebbers kunnen uitkijken naar deze serie!

American Horror Story
- Sarah Paulson keert terug naar American Horror Story: Hotel. Showrunner Ryan Murphy stuurde deze tweet de wereld in: “Sarah Paulson gaat inchecken in "Hotel". En dit seizoen is zij de slechtste van alle slechtste slechte meisjes bij elkaar. #AHSSeason5," American Horror Story: Hotel met Lady Gaga, Kathy Bates, Matt Bomer, Chloë Sevigny, Wes Bentley en Cheyenne Jackson, is de eerste van Murphy en Falchuck en zonder hoofdrolspeelster Jessica Lange.

Arrow
- Colton Haynes verlaat de serie.

Better Call Saul
- Deze spinoff van Breaking Bad blijkt een groot succes!

Bluf
- De ultieme jongensdroom van de pokerboys gaat nog een seizoen door!

Divorce
- HBO bestelt een nieuwe komedieserie.

Dominion
- Syfy heeft nog niets bevestigd maar volgens een tweet van Carl Beukes (Gabriel) gaat het tweede seizoen van Dominion in juli van start. Dit is zijn tweet: “Dominion seizoen 2 gaat van start op donderdag 9 juli om 9 uur op Syfy.”@CarlBeukes.

Emerald City
- NBC keert terug naar de Yellow Brick Road op weg naar Emerald City. De fantasieserie die gepland stond voor het seizoen 2014-2015 werd gecanceld voordat er ook maar één aflevering was opgenomen of uitgezonden. NBC en de producenten konden het namelijk niet eens worden over de weg die ze wilde bewandelen met deze serie. Nu heeft NBC rechtstreeks tien afleveringen besteld van Emerald City. Emerald City staat nu gepland voor seizoen 2015-2016.

Face Off
- Syfy kan maar geen genoeg krijgen van de reality-tv serie Face Off. Het achtste seizoen is net afgelopen (14 april) en het negende seizoen is al aangekondigd inclusief een startdatum: 28 juli. Het negende seizoen, waarin de 100ste aflevering te zien zal zijn, zal weer gepresenteerd worden door McKenzie Westmore. Ve Neill (The Hunger Games, Pirates of the Caribbean), Glenn Hetrick (CSI: New York, Heroes en Legion) en Neville Page (Avatar, Prometheus) zullen terugkeren als juryleden. De wereldberoemde Hollywood make-up artiest Michael Westmore (Star Trek) zal weer fungeren als de mentor voor de deelnemers.

Game of Thrones
- Voor alle nieuwsgierige Aagjes onder ons, de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Game of Thrones is gratis te bekijken op itshbo.nl/gameofthrones5. Je moet je dan wel opgeven voor de nieuwsbrief, met andere woorden een handige manier om meer mensen aan je te binden en misschien wel abonnees binnen te halen. Bekijk hier de special A Day In the Life, een blik achter de schermen bij het vijfde seizoen van Game of Thrones:
Video on youtube


Heel Holland Bakt
- Het derde seizoen van Heel Holland Bakt begint pas in september, maar de finalisten weten nu al dat ze met de kerst weer mogen komen bakken. Omroep Max heeft aangekondigd dat er een speciale kerstserie komt met de finalisten uit de eerste twee seizoenen aangevuld met de laatste drie kandidaten uit het derde seizoen. In deze miniserie gaan negen finalisten met elkaar de strijd aan. Uit het eerste seizoen zijn dat: Rutger (winnaar), Narcis en Evert. Uit het tweede seizoen komen: Menno (winnaar), Anouk en Beth.

Mr Selfridge
- Na vier seizoenen houdt deze serie het voor gezien.

Once Upon a Time
- De verwachting is dat ABC het pas in mei tijdens de upfronts officieel zal aankondigen, maar acteur Josh Dallas (Prince Charming) heeft nu al verklapt dat Once Upon a Time vernieuwd zal worden met een vijfde seizoen. De productie van het vijfde seizoen zal in juli beginnen.

Orange is the New Black
- Voordat het derde seizoen gestart is, is Orange is the New Black vernieuwd met een vierde seizoen.

Person of Interest
- CBS heeft het nog steeds niet officieel aangekondigd maar uitvoerend producent Jonathan Nolan weet het bijna zeker, Person of Interest zal een vijfde seizoen krijgen. Want het vierde seizoen zal volgens Nolan eindigen met een “big-ass cliffhanger”. Ook is het lot van Shaw (Sarah Shahi) nog niet beslist. Wellicht niet in het vijfde seizoen maar misschien dat in de toekomst Shaw zal terugkeren.

Pretty Little Liars
- Deze serie stopt na zeven seizoenen.

Revenge
- Valt Revenge nog te redden?

Revolution
- Voor alle fans die ook zo baalden dat de serie Revolution een open einde had is er goed nieuws. Vanaf 4 mei komt er een digitaal stripboek uit in vier delen die de serie gaat afronden zoals het hoort. Op www.ComicBook.com zal op 4 mei, 18 mei, 1 juni en 15 juni een deel te zien zijn. Op www.facebook.com/Revolution en op #RevolutionComic kunnen de fans meer informatie vinden.

Tessa
- BNN komt met een nieuwe serie.

The Good Witch
- Nog een magisch seizoen voor deze serie!

Omroepen, Netwerken en Streamingdiensten
HBO
- Deze zender geeft twee series een vervolg.

Netflix
- Netflix gaat definitief een einde maken aan gebruikers die kijken naar buitenlandse versies van Netflix. Via VPN-diensten kunnen gebruikers in Nederland kijken naar Netflix Amerika, Frankrijk, Groot-Brittannië en vele andere landen. Dit is de eerste keer dat Netflix hier actie tegen gaat ondernemen. Als jij wel eens kijkt naar de Amerikaanse versie van Netflix, zal je vanaf nu moeten gaan uitkijken. Netflix heeft zijn algemene voorwaarden aangepast waardoor abonnees die VPN-diensten gebruiken kunnen worden geblokkeerd. Dit doen ze op uitdrukkelijk verzoek van de entertainmentindustrie, omdat Netflix per land rechten koopt van een programma. VPN is een plug-in voor je browser waardoor je IP-adres wordt omgeleid zodat Netflix denkt dat je in Amerika of Duitsland kijkt.

Algemeen
Vernieuwd meldingencentrum
- Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, is het meldingencentrum vernieuwd!

Prijzen
Peabody Award
- Deze week zijn er ook prijzen uitgereikt, de 74ste Peabody Award. Op 31 mei zullen de prijzen voor het eerst in een avondshow inclusief rode loper worden uitgereikt, de avond zal worden gepresenteerd door Fred Armisen (Portlandia). Winnaars zijn: The Americans, Jane the Virgin en Fargo. Maar ook Black Mirror, The Honorable Woman, Inside Amy Schumer, The Knick, Last Week Tonight with John Oliver en Rectify zijn als winnaars gekozen voor deze prestigieuze prijs.


Was je verrast om te lezen dat Better Call Saul records heeft gebroken, of had je dat wel verwacht? Maar ook Game of Thrones heeft een record gebroken met de eerste aflevering van het vijfde seizoen. Heb jij gekeken? Orphan Black is deze week weer begonnen. En zo langzamerhand eindigen veel series maar komen er gelukkig ook weer andere series voor in de plaats. We hopen dat we je weer voldoende hebben bijgepraat en we wensen je een hele goede serieweek. Tot volgende week.

Met overzichtelijke groet

Niek en Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten