Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO vernieuwt Silicon Valley en Veep

Goed nieuws voor de fans van Silicon Valley en Veep: HBO heeft beide series vernieuwd. Silicon Valley komt terug voor een derde seizoen, Veep voor een vijfde seizoen.

"Veep en Silicon Valley zijn fantastische series en ik ben ontzettend blij dat beide series volgend jaar terugkeren op HBO", aldus HBO's Michael Lombardo.

Beide series dingen mee voor awards voor HBO. Zij voegen zich bij hun stalgenoot op zondag, Game of Thrones. Laatstgenoemde werd al eerder vernieuwd voor een volgend seizoen. Het netwerk vernieuwde ook al eerder Last Week Tonight with John Oliver voor twee seizoenen.

Veep is gecreëerd door Armando Iannucci. In de serie is Julia Louis-Dreyfus vice-president Selina Meyer, voor wie zelfs de meest banale handelingen onverwachte en verstrekkende gevolgen kan hebben. Het vijfde seizoen van Veep wordt het eerste zonder Iannucci, die na vier jaar vertrekt. Hij wordt opgevolgd door David Mandel als showrunner.

Silicon Valley, een samenwerkingsverband tussen Mike Judge en Alec Berg, werpt een komische blik op de technologiesector: waar de meest gekwalificeerde mensen voor het behalen van succes het minst capabel zijn om te handelen met dat succes.

Wat vindt jij van deze vernieuwingen?

Julia Louis-Dreyfus
Vorige aflevering
Exit Event
Exit Event
06x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
14 apr 2015 13:50 -
Blij met Silicon Valley! :)
Reageer
Silicon Valley