Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Better Call Saul de nummer één kabelserie van dit televisieseizoen

Het is officieel: Better Call Saul, de spinoff van Breaking Bad, is de nummer één nieuwe kabelserie in de Verenigde Staten van dit televisieseizoen, met een totaal aantal kijkers van 5,9 miljoen. Onder volwassenen tussen de 18-49 keken 3,7 miljoen mensen live, onder de volwassenen tussen de 25-34 keken 3,6 miljoen mensen achteraf.

AMC gaf aan dat de seizoensfinale 5,1 miljoen kijkers trok, waarvan 3,1 miljoen in de belangrijkste demografie: tussen de 18 en 49 jaar.

"Er werd ons een jaar lang gezegd door vrienden, fans en critici, en zelfs familieleden, dat wij niet moesten komen aan de nalatenschap van Breaking Bad (een van de meest geliefde serie in de historie van televisie). Wij namen dit avontuur daarom zeer serieus. Gelukkig presteerde het eerste seizoen van Better Call Saul op elk niveau dankzij de blijvende briljantie van, en plezierige samenwerking met, Vince Gilligan en Peter Gould. De wijde en gepassioneerde respons op hun ongelooflijk goed uitgevoerde visie, en op de prestaties van de gehele cast, crew, schrijversteam, onze partner Sony, en, natuurlijk, de uitzonderlijke Bob Odenkirk, is niet meer dan verdiend. Better Call Saul heeft zich nu al gemanifesteerd als een van televisies top dramaseries. Wij kijken uit naar seizoen twee en Slippin' Jimmy's verdere weg naar Saul Goodman", aldus Charlie Collier van AMC.

Better Call Saul was al eerder vernieuwd voor een tweede seizoen door AMC. Met het succes van het eerste seizoen zal de serie nog een aantal jaren op de buis blijven. Ter verduidelijking: de serie is bij ons te zien op Netflix, maar is, natuurlijk, een serie van AMC.

Wat vonden jullie van het eerste seizoen?

Bob Odenkirk
Vorige aflevering
Saul Gone
Saul Gone
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
15 apr 2015 09:24 -
erg sterk seizoen, paar kleine Breaking Bad verwijzingen, maar er werd goed de tijd genomen om de personages uit te diepen. erg fijn!
Reageer
avatar_anonymous
15 apr 2015 11:10 -
Ik vond Bob Odenkirk echt geniaal in zijn rol. Vooral de ontroerende scenes...
Reageer
avatar_KoNijn
16 apr 2015 10:50 -
Goede serie...
Reageer
Better Call Saul