Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Good Witch krijgt nog een magisch seizoen

Hallmark Channel heeft The Good Witch een tweede seizoen gegeven. Het tweede seizoen krijgt twaalf afleveringen en zal in de herfst van 2015 van start gaan. De start zal twee uur duren en de rest van de tien afleveringen zullen aan het begin van 2016 worden uitgezonden. Catherine Bell, James Denton en Bailee Madison zullen ook in het tweede seizoen acte de présence geven.

The Good Witch is gebaseerd op de gelijknamige film van Hallmark Channel ook met Bell in de hoofdrol. Hoewel haar magie ons altijd betoverd heeft, kan Cassie Nightingale (Bell) nooit voorspellen wat voor opwinding ze zal brouwen in haar leven met haar betoverende dochter Grace (Madison) en knappe buurman Dr. Sam Radford (Denton). Cassie neemt het plezier en romantiek van het leven per dag of per spreuk.

“Onze kijkers zijn verliefd op Catherine Bell en haar betoverende reis geworden, maar ook op haar mede-acteurs James Denton en Bailee Madison. Na het lezen van de overweldigende reacties op de serie, was er geen twijfel dat The Good Witch vernieuwd zou worden,” zei Michelle Vicary uitvoerend vicepresident programmering en publiciteit bij Crown Media Family Networks.

Is het terecht dat The Good Witch vernieuwd is?

Bailee Madison, Catherine Bell en James Denton
Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
07x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BadWolf
14 apr 2015 13:11 -
Ik denk dat het een juiste keuze is. Persoonlijk heb ik deze serie ontdekt na dat ik de films van de The Good Witch tegen kwam en was blij verrast dat er ook een serie van gemaakt zou worden. Het is natuurlijk een zeer zoete serie maar Catherine Bell geeft je lekkere 'feel good' momenten. Even ontspannen tv kijken. Het is leuk om te zien hoe moeder, zus en dochter het stadje beïnvloeden zonder dat de mensen het echt in de gaten hebben.
Ik juich het 2e seizoen dan ook van harte toe.
Reageer
Good Witch