Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 52

Inhoud

  Ook in de week van 27 december tot en met 2 januari 2022 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 52 van 2021.

  Allereerst wil ik alle lezers van MijnSerie.nl een fantastisch, gezond en mooi seriejaar toewensen. Uiteraard gaan wij door met het weekoverzicht in 2022, maar dit is het laatste weekoverzicht van 2021.

  Serienieuws

  Datums


  Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 52 (27 december 2021 tot en met 2 januari 2022)


  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

  Startdatum tweede seizoen Bridgerton bekend gemaakt.


  Op eerste kerstdag 2020 lanceerde Netflix ShondaLand ‘s eerste serie voor de streamer, Bridgerton, een drama uit Regency Engeland dat een wereldwijd fenomeen is geworden.

  Eindelijk startdatum voor derde seizoen Atlanta


  Het wachten is voorbij. Na een onderbreking van drie jaar keert de bekroonde comedyserie Atlanta van Donald Glover in maart 2022 terug met het derde seizoen op FX met een start van twee afleveringen.

  Start- en premièredatums januari 2022


  Ook voor de maand januari 2022 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.

  Kijkcijfers Series


  Kijkcijfers Amerika van week 51


  Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van 20 tot en met 26 december 2021 in Amerika.

  Nieuwe Series


  Overzicht nieuwe series in januari 2022


  In januari 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

  MijnSerie nieuws

  Column


  De MijnSerie Voorbeschouwing; januari 2022


  Wat kun je verwachten in de maand januari op het gebied van series en alles wat daar direct of zijdelings mee te maken heeft.

  Serie van het Jaar verkiezing 2021


  Serie van het jaar 2021 - Beste beëindigde serie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie beëindigd. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

  Serie van het jaar 2021 - Beste misdaadserie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie misdaad. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

  Serie van het jaar 2021 - Meest teleurstellende serie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie telerustellend. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

  Serie van het jaar 2021: Beste actrice


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie actrice. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

  Serie van het jaar 2021 - Beste acteur


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie beste acteur. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete acteur in series van het afgelopen jaar.

  Serie van het jaar 2021 - Beste mini- en anthologieserie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie mini- en anthologieseries. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

  Serie van het Jaar 2021 - Beste dramaserie


  Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie drama. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere

  Poll


  Serie van het jaar verkiezing 2022: poll december 2021


  Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

  Populairste series


  Populairste series afgelopen week (52)


  Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

  Prijsvragen


  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van Rick and Morty; Rick and Morty bezoeken in de serie verschillende universums. Welk universum hebben ze (nog) niet bezocht? was Burger Universe. Weetje: Het Corn Universe is een wereld waar de mens is geëvolueerd uit maïs. Het Pizza Universum is een dimensie waar pizza en mensen in de tegenovergestelde rollen zijn dan in de echte wereld. Het Schrimp Universe is een fascistische realiteit waar de bewoners afstammen van garnalen in plaats van apen.

  - Het antwoord op de prijsvraag van Young Sheldon; Lance Barber speelt George Cooper Sr. in Young Sheldon, maar hij had ook een rol in één aflevering van The Big Bang Theory. Welk personage speelde hij in TBBT? was Jimmy Speckerman. Weetje: Lance Barber is dezelfde acteur die Jimmy Speckerman, Leonard's (Johnny Galecki) middelbare school pestkop, speelde in een aflevering van The Big Bang Theory in 2011.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Recensies


  Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


  Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

  Tips


  Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


  Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

  Vacatures


  Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


  De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van januari 2022 die in week 1-2022 van start of in première zullen gaan.  -

  Maandag 3 januari


  The Barking Murders – Serie première (BBC One)

  -

  Woensdag 5 januari


  23.30 – In the Land of Leadale – Serie première (Tokyo MX)

  -

  Donderdag 6 januari


  22.00 – Scot Squad – Seizoen 7 (BBC One)

  -

  Vrijdag 7 januari


  21.00 – 8 Out of 10 Cats Does Countdown – Seizoen 22 (Channel 4)

  -

  Zaterdag 8 januari


  22.00 – The Strongest Sage With the Weakest Crest – Serie première (BS11)

  -

  Zondag 9 januari


  02.00 – Miss Kuroitsu From the Monster Development Department – Serie première (Asahi Broadcasting Corporation)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Leuk?
  2
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst

  Laatste nieuws