Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eindelijk startdatum voor derde seizoen Atlanta

Het wachten is voorbij. Na een onderbreking van drie jaar keert de bekroonde comedyserie Atlanta van Donald Glover in maart 2022 terug met het derde seizoen op FX met een start van twee afleveringen.

Het derde seizoen met tien afleveringen zal vanaf 24 maart 2022 te zien zijn bij FX. De dag erna zal het te streamen zijn via Hulu.

"We zijn verheugd Atlanta terug te zien met een nieuw seizoen op 24 maart", aldus Eric Schrier, President van FX Entertainment. "Nogmaals hebben Donald Glover, de producers en de sterrencast weer een kenmerkend seizoen afgeleverd dat synoniem staat voor de uitmuntendheid die Atlanta zo geweldig maakt."

Seizoen 3 vindt bijna volledig in Europa plaats en daarin bevinden Earn (Donald Glover), Alfred /Paper Boi' (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield) en Van (Zazie Beetz) zich midden in een succesvolle Europese tournee, als de groep navigeert door hun nieuwe omgeving als buitenstaanders en ze worstelen om zich aan te passen aan het hernieuwde succes waarnaar ze hadden gestreefd.

Seizoen drie, dat in juni 2018 werd besteld, was oorspronkelijk uitgesteld om tegemoet te komen aan het drukke werkschema van Donald Glover. Het filmen werd vervolgens verder vertraagd door de pandemie, aangezien de productie in maart 2020 werd stopgezet. Glover & Co. ging vervolgens verder met het achter elkaar opnemen van seizoen drie en seizoen vier. Het derde seizoen dat zich voornamelijk in Europa afspeelt, eindigde afgelopen zomer met filmen op het Europese continent en direct daarna begon de productie van het vierde seizoen in Atlanta.

“Alle scripts voor dat seizoen zijn geschreven, en ik was absoluut dol op de scripts voor beide seizoenen,” FX-voorzitter John Landgraf zei in augustus.

In het meest recente seizoen in 2018 waren de veertien Emmy-nominaties voor Atlanta, het meest van alle comedyseries. Tijdens de eerste twee seizoenen heeft Atlanta vijf Emmy Awards, evenals twee Golden Globe Awards, twee AFI Awards, Peabody, PGA, WGA, TCA, NAACP en Critics' Choice Awards, gewonnen.
Vorige aflevering
It Was All a Dream
It Was All a Dream
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Atlanta