Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (52)

Populairste series afgelopen week (52)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Undercover

Er hebben 745 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Witcher

Er hebben 705 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Witcher. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Marvel's Hawkeye

Er hebben 569 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Marvel's Hawkeye. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beƫindigd.


Op plek vier staat Emily in Paris

Er hebben 487 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Emily in Paris. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat The Wheel of Time

Er hebben 453 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Wheel of Time. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten