Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 51

Weekoverzicht 51

Ook in de week van 20 tot en met 26 december hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 51 van 2021.
Serienieuws

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 51 (20 tot en met 26 december)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Startdatum vijfde seizoen Snowfall aangekondigd


Tien aflevering staan er op de planning voor het vijfde seizoen van Snowfall.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 50


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week van 13 tot en met 19 december 2021 in Amerika.

MijnSerie nieuws

Serie van het Jaar verkiezing 2021


De Serie van het Jaar Verkiezing 2021


Al sinds 2012 is er een MijnSerie van het jaar verkiezing, de belangrijkste verkiezingen van het jaar. Omdat MijnSerie niet stil zit en open staat voor verbetering hebben we ook dit jaar weer wat aangepast.

Serie van het jaar 2021 - Beste comedy/dramedyserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie comedy/dramedy. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

Serie van het jaar 2021 - Beste superheldenserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie superhelden. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

Serie van het jaar 2021 - Beste anderstaligeserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie anderstalig. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

Serie van het jaar 2021 - Beste Vlaamse/Nederlandse serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie Vlaamse/Nederlandse. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

Serie van het jaar 2021 - Beste animatieserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie animatie. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

Serie van het jaar 2021 - Beste sciencefiction-/fantasyserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie sciencefiction-/fantasy. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (51)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het vijfde seizoen van Rick and Morty


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Rick and Morty. We geven twee blu ray's (steelbook) weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het derde seizoen van Young Sheldon


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Young Sheldon. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Pennyworth; Alfred's adres in Pennyworth is Micklewhite Avenue, maar naar wie is deze straat vernoemd? was Michael Caine. Weetje: Micklewhite Avenue, waar Alfred woont, is vernoemd naar Michael Caine (wiens geboortenaam Maurice Joseph Micklewhite is), die eerder Alfred Pennyworth speelde in de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van december 2021 die in week 52 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 27 december


19.30 - The Voice Kids UK - Seizoen 5 (ITV)

-

Dinsdag 28 december


Lego Masters (FR) – Seizoen 2 (M6)
21.00 - Chopped - Seizoen 51 (Food Network)

-

Woensdag 29 december


Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel – Seizoen 2 (Netflix)
The Standups – Seizoen 3 (Netflix)

-

Donderdag 30 december


Kitz – Serie première (Netflix)
Pørni – Seizoen 1 (NPO Plus)

-

Vrijdag 31 december


Dishmantled – Seizoen 2 (The Roku Channel)
00.30 - The Irregular at Magic High School - Seizoen 3 (Tokyo MX)
16.00 – High School Mystery Club – Seizoen 2 (TVING)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten