Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum vijfde seizoen Snowfall aangekondigd

Tien aflevering staan er op de planning voor het vijfde seizoen van Snowfall.

Snowfall keert in februari terug naar FX met zijn vijfde seizoen. Met in de hoofdrollen Damson Idris, Carter Hudson, Sergio Peris-Mencheta, Michael Hyatt, Amin Joseph, Angela Lewis, Alon Moni Aboutboul en Isaiah John, speelt het drama zich af in 1986. Het nieuwe seizoen volgt Franklin Saint en zijn familie die zich aanpassen aan hun nieuwe situatie.

FX heeft in een persbericht meer onthuld over het aankomende seizoen:

Het vijfde seizoen van de hitserie Snowfall gaat op woensdag 23 februari om 22.00 uur bij FX van start en de volgende dag is het te streamen op Hulu. De start zal de eerste twee afleveringen bevatten.

Het vierde seizoen van Snowfall is de meest bekeken serie van FX van 2021, inclusief alle vormen van lineair en streaming kijken. De eerste vier seizoenen van Snowfall zijn beschikbaar om te streamen op Hulu.

"Snowfall geniet van een terecht verdiende uitbarsting van succes met seizoen vier, en we zijn verheugd om het begin volgend jaar met nog een explosief seizoen te volgen", aldus Eric Schrier, President van FX Entertainment. "Onze dank aan iedereen in het creatieve team, de opmerkelijke cast en crew die Snowfall tot een van de beste series op televisie maken."

In de zomer van 1986 zijn Franklin Saint (Damson Idris) en zijn hele familie rijk boven hun stoutste dromen, op het punt om alles te hebben wat ze ooit hebben gewild... op het moment dat de grond onder hun voeten begint uit te vallen. De plotselinge en tragische dood van basketbalster Len Bias maakt de rockcocaïne-epidemie voorpaginanieuws, het doelwit van zowel Democratische als Republikeinse wetgevers. De wetshandhaving is op oorlogspad en de militarisering van de LAPD gaat door terwijl politie en politici besluiten dat de enige manier om met deze groeiende plaag om te gaan, is door middel van geweld - en de oprichting van de nieuwe CRASH-eenheden (Community Resources Against Street Hoodlums). De straten van South Central Los Angeles zijn nog nooit zo gevaarlijk geweest als de familie Saint navigeert door de politie, de strijdende bendes en de CIA.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Struggle
The Struggle
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Snowfall