Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (51)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Undercover

Er hebben 674 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Witcher

Er hebben 669 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Witcher. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor La Casa de Papel

Er hebben 499 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van La Casa de Papel. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat Marvel's Hawkeye

Er hebben 498 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Marvel's Hawkeye. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


En op de vijfde plek staat The Wheel of Time

Er hebben 397 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Wheel of Time. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst