Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon Prime Video in Nederland

Amazon Prime Video in Nederland

Voor maar 2,99 per maand, eerste maand gratis, kun je toegang krijgen tot Amazon Prime Video in Nederland.
Vanaf vandaag is Amazon Prime Video beschikbaar in Nederland. Waar voorheen de abonnee het moest doen met een abonnement op Amazon.de is er vanaf vandaag 10 maart de mogelijkheid om je abonnement om te zetten naar een Nederlands abonnement. Voor slechts 2,99 per maand ben je al lid van Amazon, en de eerste maand is gratis.

Amazon Prime Video heeft een breed aanbod van series en films. Star Trek: Picard, Bosch, The Grand Tour (2016), Hunters (2020), The Marvelous Mrs. Maisel, Fleabag, The Boys en Goliath. Maar ook series als American Gods, Chicago PD, Chicago Fire, Jiskefet, The Office, House M.D., The Big Bang Theory en Supernatural behoren tot het aanbod.

Televisieseries en films zijn altijd en overal beschikbaar om te streamen en te downloaden met de Prime Video app op televisies, mobiele apparaten, Fire TV Stick, spelcomputers of online via primevideo.com.

"Met toegang tot een enorm aanbod van populaire films en televisieseries voor slechts €2,99 per maand zonder extra kosten, biedt Prime Video klanten in Nederland een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding voor het assortiment van originele en exclusieve entertainment," vertelde Chris Bird, Head of Content EU, Amazon Prime Video. "Wij zijn erg verheugd dat wij met de introductie van Prime in Nederland onze Prime Video klanten, award winnende Amazon Original en exclusieve televisieseries, de nieuwste film releases, een brede selectie van lokale Nederlandse titels, favoriete box-sets en filmseries kunnen aanbieden. Wij zullen voortdurend investeren in geweldige content voor deze dienst.”




Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
anonymous 10 maart 2020, 12:07
Als je al een abonnement hebt wordt dat dan automatisch overgezet?
Mandy1966
Mandy1966 10 maart 2020, 12:15
Ja, dan wordt deze omgezet en je krijgt de laatste maand abo-geld teruggestort. Als je naar Amazon.nl gaat wijst het de weg vanzelf.
anonymous
anonymous 10 maart 2020, 12:23
ja alleen met creditcard dus. Gaat volgens klantenservice nog maanden duren voordat je Ideal kunt gebruiken voor Amazon.nl.
DAVE2804
DAVE2804 10 maart 2020, 14:04
Top!
Karel
Karel 10 maart 2020, 16:16
Dat is minder met creditcard. Dan maar even wachten
Log in om een reactie achter te laten