Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot voor FX's The Sensitive Kind voegt acht nieuwe acteurs toe

Pilot voor FX's The Sensitive Kind voegt acht nieuwe acteurs toe

Sterlin Harjo's FX pilot voor The Sensitive Kind heeft acht acteurs toegevoegd aan de hoofdrol naast uitvoerend producent en hoofdrolspeler Ethan Hawke.
The Sensitive Kind is een Tulsa noir over een man (Hawke) die te veel weet. Harjo is ook schrijver en regisseur van de pilot, die hij en Hawke samen met Garrett Basch produceren. Het project valt onder Harjo's algemene deal met de studio achter de pilot, FX Productions. De order voor The Sensitive Kind komt na het einde van Reservation Dogs, een bekroonde serie van drie seizoenen op FX.

15102 The Sensitive Kind castfotos

De toegevoegde acteurs zijn (met de klok mee op de foto) Keith David, Siena East, Jeanne Tripplehorn, Tim Blake Nelson, Scott Shepherd, Tracy Letts, Kyle Maclachlan en Macon Blair.

De rollen van de nieuwe cast worden nog geheim gehouden.

Onlangs speelde David de rol van Willy the Wonker in de populaire dramedy-film American Fiction van Cord Jefferson. Binnenkort speelt hij in de misdaadthrillerserie Duster van JJ Abrams en LaToya Morgan van HBO Max. De productie werd vorig jaar stilgelegd tijdens de WGA-staking en er zijn geen recente updates over de release.

East is een schrijfster en actrice die meerdere afleveringen heeft geschreven van de Fox-animatieserie Grimsburg en HBO Max's Clone High. Ze verscheen in één aflevering van HBO Max's The Sex Lives of College Girls.

Tripplehorn speelde onlangs in The Gilded Age van HBO Max en Prime Video's The Terminal List. Met een groot aantal serie- en filmtitels is ze bekend vanwege verschillende rollen, waaronder een derde van de zustervrouwen die centraal staan in het populaire HBO-drama Big Love. Ze speelde ook in de gelimiteerde FX on Hulu-serie Mrs. America.

Nelson is een karakteracteur die in verschillende films heeft gespeeld, zoals O Brother, Where Art Thou?, Minority Report en Syriana. Hij zal binnenkort te zien zijn in Captain America: Brave New World, begin 2025 in de bioscoop. In series speelde hij onder andere in de gelimiteerde superheldenserie Watchmen (2019) van HBO Max en recentelijk in een aflevering van Peacock's Poker Face en Showtime's George & Tammy.

Shepherd is vooral bekend van zijn rollen in de films Bridge of Spies, Jason Bourne, El Camino: A Breaking Bad Movie en recentelijk Killers of the Flower Moon. Zijn rollen in series omvatten Sky Atlantic/HBO/Canal+'s The Young Pope, HBO's True Detective en HBO's The Last of Us.

Letts is bekend van zijn rol als Andrew Lockhart in twee seizoenen van Showtime's Homeland en oplichter Nick in de HBO-serie Divorce (2016). Onlangs speelde hij basketbalcoach Jack McKinney in HBO's Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.

Maclachlan is ook bekend om zijn vele personages in zijn lange carrière, zoals Dale Cooper in Twin Peaks, Trey MacDougal in HBO's Sex and the City en Orson Hodge in Desperate Housewives, om er maar een paar te noemen. Binnenkort brengt hij het personage Hank tot leven in Prime Video's Fallout, gebaseerd op de gelijknamige game.

Blair speelde onlangs Wade in de superheldenkomediehorror The Toxic Avenger (2023) en Lloyd K. Garrison in de Academy Award-winnende film Oppenheimer. In series was hij te zien in DC's Swamp Thing (2019) en FX-serie Reservation Dogs.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten