Swamp Thing (2019)

7.5 / 10
60 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkDC Universe
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Netwerk:DC Universe
Swamp Thing (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender DC Universe. De serie ging in première op 31 mei 2019.

In Swamp Thing (2019) gaat het over Abby Arcane; een vrouw van in de dertig, die iets van een einzelgänger heeft. Abby werkt voor het CDC in Atlanta en wordt naar haar thuisstadje Houma gestuurd, nadat ze daar tien jaar weggebleven is. De reden: er is de Houma Flu uitgebroken daar. Een virus dat zij moet oplossen, wat ze meteen doet met onderzoeker Alec Holland. Al snel blijkt dat de beste manier om het virus te stoppen, het dichtgooien van het lokale moeras is, maar dat vinden de dorpelingen niet heel leuk. En het gaat over Alec Holland; een man van in de dertig. Hij is een beetje een heethoofd, die werkt voor de Sunderland Corporation als onafhankelijk onderzoeker. Hij ontdekt een band tussen het moeras en de Houma Flu. Hij bouwt meteen een liefdesrelatie op met Abby Arcane en ondergaat door het moeras een vreemde transformatie: hij wordt Swamp Thing.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Swamp Thing (2019).

Nieuws (10)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
15 aug 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon. We hebben een update gemaakt van de DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon-series.
11 aug 2019
Dear White People, Fear The Walking Dead, Mindhunter, Power, The Affair of The Terror. Welke series staat op jouw lijst in augustus?
30 jul 2019

Populaire reacties (2)

9
16 aug 2019
Super vette serie.
-
06 jun 2019
hmmz, das geen goed teken voor DC's streaming service. De serie is nu al gecancelled

Vergelijkbare series