The Young Pope

7.7 / 10
54 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkSky Atlantic
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:54 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Sky Atlantic
The Young Pope is een Italiaanse dramaserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première op 21 oktober 2016.

Lenny Balardo, aka Pius XIII, is de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis. Jong en charmant, lijkt zijn verkiezing wellicht het resultaat van een simpele maar effectieve mediastrategie van de Kardinalen. Maar zoals we weten, kan uiterlijk bedriegen. Vooral op de plaats en tussen de mensen die het grote mysterie van God als de leidraad in hun bestaan gekozen hebben. Die plaats is het Vaticaan en de mensen zijn de leiders van de Katholieke Kerk. En de meest mysterieuze en tegenstrijdige figuur van allemaal blijkt Pius XIII te zijn. Scherpzinnig en naïef, ouderwets en modern, twijfelachtig en vastberaden, ironisch, pijnlijk en meedogenloos. Pius XIII probeert de lange weg van menselijke eenzaamheid te bewandelen po zoek naar een god voor de mensheid. En voor hemzelf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

The Young Pope - Seizoen 1

9.5

The Young Pope - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (41)

The New Pope is de opvolger van The Young Pope en werd wederom geschreven en geregisseerd door Paolo Sorrentino.
27 mrt 2020
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
3 apr 2020
4
Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
21 mrt 2020
4

Populaire reacties (6)

7
14 jan 2020
.
5
11 mei 2017
Niet door heen te komen. Mijn cijfer is een 5

Vergelijkbare series

The New Pope
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
Friends
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
The Borgias
2 stemmen