Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

8.7 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.7 / 10
2seizoenen/17afleveringen/2022 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Genres:Drama
Netwerk:HBO
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 6 maart 2022.

Een snelle serie over het professionele en persoonlijke leven van de Los Angeles Lakers uit de jaren 80, een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sport - een team dat een tijdperk definieerde, zowel op als buiten het veld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 2

Populaire reacties (1)

avatar Futsudo
8.6
9 sep 2023
Het eerste seizoen begon traag en ik had een paar afleveringen nodig om erin te komen. Ondertussen heb ik ook de eerste 5 afleveringen van het tweede seizoen gezien en moet eerlijk bekennen dat ik al met smart zit te wachten op de laatste afleveringen. Het verhaal is een perfecte combinatie van feiten en fictie en naast het feit dat het acteerwerk van een hoog niveau is, vind ik deze serie goed en uiterst vermakelijk. Oh ja, je hoeft echt geen fan te zijn of verstand te hebben van basketballen om deze serie te kijken.

Vergelijkbare series

Breaking Bad
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty