Mrs. America

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHulu
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Hulu
Mrs. America is een Amerikaanse dramaserie van de zender FX. De serie ging in première op 15 april 2020.

Vertelt het verhaal van de beweging om het amendement inzake gelijke rechten te ratificeren en de onverwachte terugslag onder leiding van een conservatieve vrouw genaamd Phyllis Schlafly. Door de ogen van de vrouwen van die tijd - zowel Schlafly als de feministen Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug en Jill Ruckelshaus - onderzoekt de serie hoe een van de moeilijkste slagvelden in de cultuuroorlogen van de jaren 1970 hielp opstaan ​​tot de morele meerderheid en ons politieke landschap voor altijd hebben veranderd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mrs. America.

Nieuws (13)

De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
ma 21 september
3
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 14 september
Ook in de week van 24 - 30 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 35.
ma 31 augustus

Vergelijkbare series

Insecure
1 stem
Feud
1 stem
Harlots
1 stem