Fleabag

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Fleabag

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

Fleabag

Het tweede seizoen van Fleabag gaat verder waar het eerste eindigde. Terwijl Fleabag meer op haar gemak lijkt te zijn met zichzelf en haar nieuwe, bruisende café, zorgt haar dysfunctionele familie alleen maar voor meer onrust. Met haar zus Claire heeft ze niet meer gesproken sinds de catastrofale gebeurtenissen op de Sexhibition. Ze ziet haar weer voor het eerst op het verlovingspartijtje van hun vader, dat niet al te feestelijk uitpakt. Fleabag ontmoet er bovendien een katholieke priester die haar leven volledig op zijn kop zet.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Engels
Acteurs: Phoebe Waller-Bridge, Andrew Scott, Sian Clifford, Ben Aldridge, Olivia Colman en Jenny Rainsford.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 23 juni 2020
Consumentenadviesprijs: € 16,99

Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Fleabag:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Fleabag werd overladen met nominaties en awards. Maar hoeveel Emmy’s mocht Phoebe Waller-Bridge mee naar huis nemen in 2019?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00