Entourage

8.2 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
8seizoenen/96afleveringen/2004 - 2015 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20042015 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:HBO
Entourage is een Amerikaanse komedieserie van HBO. De serie ging in première op 18 juli 2004.

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun overgang van New York City naar Los Angeles en de ontwikkelende carrière van Chase aldaar. Vincent Chase beleeft zijn doorbraak met de film Head On, waarin hij samenspeelt met Jessica Alba. Zijn tweede film is Queens Boulevard van de excentrieke regisseur Billy Walsh. Vervolgens krijgt Vincent Chase de hoofdrol naast Mandy Moore in de big-budget film Aquaman, een verfilming door James Cameron van het gelijknamige stripboek. In het vierde seizoen werken Vincent en "E" weer samen met Walsh als producers van de film "Medellin": het levensverhaal van de drugsbaron Pablo Escobar.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 12
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 10
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 8
Seizoen 8

Populaire reacties (19)

avatar Robbe778
8
1 Mei 2017
Even tijd nodig gehad om in de personages van Drama en Ari Gold te komen, 2 seizoenen later vind ik deze acteurs veruit het vermakelijkst en leukst om naar te kijken. Fantastisch!
avatar gumstarr
8
1 jul 2013
Je kunt hier vertellen dat dit het verhaal is over vriendschap. Over verbondenheid als het allemaal even niet meezit. Over het delen van je successen en altijd nederig blijven. Maar Entourage laat zich het best samenvatten in twee worden… Arie. Gold.
Je schakelt wel in op Barcelona, maar eigenlijk kijk je voor de onnavolgbare bewegingen van Messi, je gaat wel naar dat The Roots concert, maar iedereen weet van elkaar dat ze daar alleen maar staan voor de off beat solo van Questlove en je kijkt wel Entourage, maar als het aflevering na aflevering een welbespraakte 30 minuten durende tirade van Arie Gold was tegen alles wat heilig is in deze wereld, dan zou je daar ook met alle liefde genoegen mee nemen.

Vergelijkbare series

Suits
8 stemmen
Scrubs
2 stemmen
The Sopranos
2 stemmen
Weeds
2 stemmen
Entourage