Entourage

8.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
8seizoenen/96afleveringen/2004 - 2015 
NetwerkHBO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20042015 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Entourage is een Amerikaanse komedieserie van HBO. De serie ging in première op 18 juli 2004.

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun overgang van New York City naar Los Angeles en de ontwikkelende carrière van Chase aldaar. Vincent Chase beleeft zijn doorbraak met de film Head On, waarin hij samenspeelt met Jessica Alba. Zijn tweede film is Queens Boulevard van de excentrieke regisseur Billy Walsh. Vervolgens krijgt Vincent Chase de hoofdrol naast Mandy Moore in de big-budget film Aquaman, een verfilming door James Cameron van het gelijknamige stripboek. In het vierde seizoen werken Vincent en "E" weer samen met Walsh als producers van de film "Medellin": het levensverhaal van de drugsbaron Pablo Escobar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 6
0 / 12
Seizoen 7
0 / 10
Seizoen 8
0 / 8

Recensies (2)

Entourage - Seizoen 1

8.5

Entourage - Seizoen 8

Nieuws (26)

Belfi gaat in het zevende seizoen van de NBC dramaserie Chicago Fire een terugkerende rol krijgen als Gordan.
1 nov 2018
We weten al dat een aantal castleden gaan vertrekken in of na het negende seizoen van The Walking Dead. Maar er komen ook een aantal castleden bij.
22 jul 2018
3
De Nederlandse actrice Gaite Jansen, bekend van Hollands Hoop en De 12 van Oldenheim, heeft een grote rol bemachtigd in de nieuwe Amerikaanse misdaadserie Jett.
20 jun 2018

Populaire reacties (19)

8
01 jul 2013
Je kunt hier vertellen dat dit het verhaal is over vriendschap. Over verbondenheid als het allemaal even niet meezit. Over het delen van je successen en altijd nederig blijven. Maar Entourage laat zich het best samenvatten in twee worden… Arie. Gold.
Je schakelt wel in op Barcelona, maar eigenlijk kijk je voor de onnavolgbare bewegingen van Messi, je gaat wel naar dat The Roots concert, maar iedereen weet van elkaar dat ze daar alleen maar staan voor de off beat solo van Questlove en je kijkt wel Entourage, maar als het aflevering na aflevering een welbespraakte 30 minuten durende tirade van Arie Gold was tegen alles wat heilig is in deze wereld, dan zou je daar ook met alle liefde genoegen mee nemen.
9
19 sep 2011
... en toen was het ineens voorbij! Op zich wel een prima einde. Volgens mij had het zo nog seizoenen lang door kunnen gaan, maar echt vernieuwend zou het niet meer worden. Toch ga ik de serie nog eens van begin tot eind opnieuw kijken. En dat zegt genoeg!

Vergelijkbare series

Suits
8 stemmen
The Sopranos
2 stemmen
White Collar
2 stemmen