Entourage

8.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
anonymous geeft "Entourage - Seizoen 8" een 0.
Geschreven door anonymous op 5 november 2012.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Entourage - Seizoen 8

Na acht seizoenen eindigen de heren van Entourage op een volwassenere maar even spontane noot.

Vincent Chase keert terug uit de afkickkliniek naar de beschermende kring van zijn vrienden maar of hij daar behoefte aan heeft is een tweede. E heeft ondertussen problemen met Sloan dankzij z'n nieuwe bedrijf en Ari's scheiding is dichterbij dan ooit. Drama wil z'n serie van de grond krijgen en Turtle ziet z'n tequila zaak verder gaan zonder hem.

Het laatste seizoen van de serie richt zich duidelijk op persoonlijke ontwikkelingen. Er zijn een aantal langverwachte verhaallijnen die het levenslicht zien en daardoor blijft de dramatische toon van de serie hoog. Want hoe stoer de jongens van Entourage zich ook voor doen, de serie is een rasechte dramaserie met enkele komische uitstapjes. Ook nu weer klappen personages flink uit de school en steelt acteur Jeremy Piven de show. Vince en z'n vrienden komen voor onverwachte, spannende en uitdagende verrassingen te staan die het beste eisen van hunzelf, hun relaties en natuurlijk hun vriendschap.

Het laatste seizoen is een eerbetoon aan de serie, de personages en de fans, precies zoals het hoort. Ongeacht de noodzaak om losse eindjes vast te knopen weet de serie tot op de laatste momenten boeiend te blijven. Maar zelfs de meest dramatische wendingen moeten het ontgelden voor de onderlinge relaties van de jongens. Die spelen namelijk tot op het laatste moment de hoofdrol, zoals dat gaat met familie.
Volg Entourage
Vorige aflevering
The End
The End
08x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Commando’s - Seizoen 1

7

Advokaten (The Lawyer) - Seizoen 2

7.5

Undercover - Seizoen 2

9

Fear The Walking Dead - Seizoen 1

7

Criminal Minds - Complete serie

8

De Luizenmoeder - Seizoen 2 (DVD)

8