Younger

8,0 / 10
23 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen Younger binnenkort al op Videoland

Het laatste seizoen van Younger gaat volgende maand in première en zal kort daarna verschijnen bij Videoland. Paramount+ deelt de trailer voor het zevende seizoen.

Het zevende en daarmee ook laatste seizoen gaat volgende maand in première bij Paramount+. In de trailer is te zien dat er een aantal grote gebeurtenissen plaats zullen vinden in het aankomende seizoen. Vanaf 15 april is het laatste seizoen te bekijken bij de streamingdienst. Kort na deze première is het zevende seizoen ook al te bekijken bij Videoland, daar zal vanaf 21 april wekelijks een aflevering verschijnen.

Younger draait om Liza Miller (Sutton Foster, Bunheads), die opeens een alleenstaande moeder wordt en haar weg probeert terug te vinden in de werkende wereld. Verder volgt de serie ook de verhalen van haar vrienden. In het zevende seizoen wordt de vriendengroep geconfronteerd met onzekerheid en spanning, maar de vrienden groep vindt solidariteit, vertrouwen en moed in elkaar. Naast Foster vervullen onder andere Hilary Duff (Gossip Girl) en Nico Tortorella (The Walking Dead: World Beyond) een rol in de serie.

Vorige aflevering
Older
Older
07x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Younger