Younger

8,0 / 10
23 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
anonymous geeft "Younger - Seizoen 5" een 8.5.
Geschreven door anonymous op 14 september 2018.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Younger - Seizoen 5

I can only keep so many secrets for you, Liza - Kelsey

Op 5 juni van dit jaar ging het vijfde seizoen van Younger van start bij TV Land. Een dag later had Videoland de serie al on demand beschikbaar. Zo konden de Nederlandse kijkers ook meteen genieten van wat geïntroduceerd werd als 'het beste seizoen tot nu toe'. Nou, dat viel toch wel een beetje tegen.

Met het huwelijk van Josh en Clare, komt dat moment wel erg dichtbij

In de laatste aflevering van seizoen vier zagen we dat Josh (Nico Tortorella, The Following) toch zijn ja-woord gaf aan de Ierse Clare (Phoebe Dynevor). Op de bruiloft was ook Liza (Sutton Foster) aanwezig. De aflevering eindigde ermee dat Charles (Peter Hermann, Blue Bloods) haar belt. Al een heel seizoen zitten de fans te wachten op het moment dat Liza en Charles eindelijk bij elkaar komen. Met het huwelijk van Josh en Clare, komt dat moment wel erg dichtbij.

Liza komt terug uit Ierland en begint weer met werken. Dat betekent dat ze ook Charles onder ogen moet komen. Maar Charles is nog steeds getrouwd met Pauline (Jennifer Westfeldt). Zij probeert met haar boek The Marriage Vacation, Charles terug te winnen. Helaas voor Pauline wil Charles wil hij de scheiding doorzetten. Bij haar terugkeer heeft Charles helaas een nare mededeling voor Liza: een van de grootste schrijvers: Edward LL Moore (Richard Masur, Orange is the New Black), heeft zichzelf in de problemen gebracht, en dat kan grote gevolgen hebben voor Emperical.

© Paramount+


Younger kabbelt ook dit seizoen weer lekker door. Liza's web van leugens wordt steeds voller, en meer mensen ontdekken haar leugentje over haar leeftijd. Daarnaast komen mensen uit haar verleden, in haar heden, en haalt haar verleden haar met tijd en wijle in. En, met dat gegeven heb ik het idee dat het verhaal van Liza verteld is. Dat is te merken, want seizoen vijf richt zich meer en meer op de mensen in het leven van Liza. Het verhaal van Kelsey (Hilary Duff) krijgt meer zendtijd en ook het leven van Diana (Miriam Shor, The Americans) wordt onder de loep genomen. En vooral het verhaal van Diana heeft er voor gezorgd dat ik dit seizoen toch een ruime voldoende geef.

Van mij mag er in het volgend seizoen nog veel meer Team Diana te zien zijn

Charles en Liza, ik wilde ze een seizoen geleden al samen zien. De serie kent twee kampen: Team Josh en Team Charles. En na een aantal seizoenen, waarin Team Josh centraal stond, is het nu tijd voor Team Charles. Maar, ik voel het niet. Ik mis iets. Gevoel, die ene vonk, passie? Ik weet niet wat het is. Daarentegen, Diana en een nieuwe, oude liefde. Ja, daar is dan toch de vonk, de passie en voor het eerst wordt Diana van haar kille koude voetstuk gehaald. Heerlijk. Van mij mag er in het volgend seizoen nog veel meer Team Diana te zien zijn. En gelukkig komt dat seizoen er, want nog voordat er een aflevering van seizoen vijf werd uitgezonden, werd bekend dat de serie een zesde seizoen krijgt.

Younger, gebaseerd op de roman van Pamela Redmond Satran, en gemaakt door de makers van Sex and the City, is in Nederland te zien op Videoland.
Volg Younger
Vorige aflevering
The Baroness
07x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_antimidant
11 sep 2018 08:24 -
Leuke serie
Reageer
avatar_TM1993
17 sep 2018 21:53 -
Ik ben ook al de hele serie lang Team Josh! Moet een deel van dit seizoen nog zien, maar denk dat dit wel zo blijft.
Reageer

Nieuwste recensies

Homeland - Seizoen 8

8.5

Shadow and Bone - Seizoen 1

8.5

Big Brother (BE/NL) - Seizoen 1

7.5

The Irregulars - Seizoen 1

7

Ginny & Georgia - Seizoen 1

7

Line of Duty - Seizoen 6

9