Younger

8,0 / 10
23 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_sarlottje
7.5
18 dec 2015 16:55 -
Super leuke serie!! Kijk al uit naar seizoen 2 :)
Reageer
avatar_gumstarr
4
12 mei 2015 15:04 -
Liza is veertig. Ontzettend vervelend voor Liza, maar natuurlijk niet het einde van de wereld, al lijkt TV Land daar iets anders over te denken. Als we hun nieuwe show Younger, losjes gebaseerd op de boeketreeks van Pamela Sat(r)an, moeten geloven ben je als vrouw van veertig wel zo ongeveer uitgeleefd. Bouwvakkers weigeren nog te fluiten als je met je wapperende kleurspoeling in slow motion langs de steigers en bouwputten paradeert, van de één op de andere dag heb je geen idee meer wat je dochter op Whatsapp nou eigenlijk bedoelt met OMG en LMFAO en aan een baan komen kun je helemaal wel op je door striae te grazen genomen buik schrijven. De enige manier om nog een beetje mee te draaien in de maatschappij, die voor de 40+’er blijkbaar veel te dynamisch en complex is geworden, is je uitgeven voor een 26-jarige. Tuuuurlijk. Met behulp van haar beste vriendin Maggie smeert Liza haar groeven dicht, leert ze zichzelf één of andere slang aan, die representatief zou zijn voor de, uiteraard ontzettend oppervlakkige en egocentrische, twintiger en verovert ze de wereld. Prima joh, maar vind je het heel erg dat ik nu even met een ingeplugde broodrooster in bad ga zitten?

Bij Netflix moeten haast wel de slingers en feestmutsen uit de kast zijn gehaald na het zien van de eerste afleveringen Younger. Hun Unbreakable Kimmy Schmidt leek in maart namelijk al zeker van de Grootste-Misdaad-Tegen-Serieminnend-Nederland Award 2015, maar ze worden nu achteloos voorbij gestoken door een soort Sex And The City nageboorte waar de honden geen brood van lusten. In ieder geval mijn hond niet. Als ik een hond had. Volgens mij kun je deze serie alleen kijken als je in een levensfase zit waarin je ook uit vrije wil de Viva leest met keihard Mainstreet en One Direction op de achtergrond. But correct me if I’m wrong. Which I’m not. Believe me.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_anonymous
28 mei 2015 12:11
Haha, Gumstar! De serie is niet zó slecht! Het is hier en daar cliché en dat Liza voor 26 doorgaat is natuurlijk belachelijk, maar het is leuk kijkvoer. Nergens spannend en geen serie waar je het over tien jaar nog over zal hebben, maar het doet wat het beoogd. And after all, niet elke serie heeft de ambitie om een van de beste series op televisie te zijn.
Reageer
avatar_anonymous
-
24 apr 2015 13:50 -
Iemand enige idee of dit een leuke serie is?
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Sofie1984
25 jul 2017 01:04
Zeer leuke serie
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
05x07
sarlottje
25 jul 19:47
YES Liza and Charles!!
01x01
anonymous
29 sep 11:20
Kan deze serie helaas niet bekijken
04x06
sarlottje
03 aug 20:24
Dat Charles tegen Liza zegt hoe hij zich voelt over haar.
04x06
Mandy1966
03 aug 20:10
Eindelijk wat?
04x06
sarlottje
03 aug 19:32
Eindelijk!!