Togetherness

7,0 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2015 - 2016 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20152016 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Togetherness is een Amerikaanse serie van de zender HBO. De serie ging in première in 2015.

Een comedy over twee koppels die samenwonen en die moeite hebben om hun relatie in stand te houden terwijl ze hun eigen dromen najagen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (2)

Togetherness - Seizoen 1

8

Togetherness - Eerste aflevering

8

Populaire reacties (2)

avatar gumstarr
7
06 maa 2015
Aan de bovenkant wordt het steeds minder, maar je haar besluit wel opeens te gaan groeien op plekken waar je het helemaal niet nodig hebt; kittige serveersters die je in gedachten al uit elkaar aan het trekken bent op de achterbank van je Skoda Octavia, beginnen je met ‘u’ en ‘meneer’ aan te spreken; bouwvakers houden van de ene op de andere dag zomaar op met fluiten en na een nachtje doorhalen in de club heb je bijna een hele week nodig om je bioritme weer een beetje op orde te krijgen. Laten we er nou maar gewoon eerlijk over zijn tegen elkaar… Het leven van de gevorderde dertiger is een opeenstapeling van pijnlijke confrontaties en dan hebben we het nog niet eens over dat dertigersdilemma dat zich aan je opdringt als die irritante Parool-abonnementenverkoper aan het begin van de kalverstraat. Rond al deze ellende heeft HBO nu een serie geknutseld en die heet Togetherness en die is dus best grappig.

Michelle en Brett hebben ooit bij het altaar ja tegen elkaar gezegd en zijn zich daarna maar gaan voortplanten, want dat schijnt er nou eenmaal bij te horen. Twee kinderen en een koophuis verder beginnen ze zich nu af te vragen of ze wel alles uit het leven hebben gehaald. Is het werk nog wel wat het moet zijn? Krijgen ze het verzakkende lichaam nog een beetje strak getrokken en moeten ze nou écht tot in lengte van dagen op dinsdag- en donderdagavond in bed plichtmatig dezelfde drie standjes afwerken voor het slapen gaan? Dat het leven van de single 30+’er ook niet persé over rozen gaat, bewijzen het zusje van Michelle, Tina, en Brett z’n homeboy for life Alex. Tina d’r biologische klok rammelt zo hard dat je de rest van de mensen op de set nauwelijks nog kunt verstaan en Alex probeert met zijn aanstekelijke humor te verbloemen dat ie een vatsige, kale walvis aan het worden is. Als de vier door omstandigheden samen onder één dak terechtkomen, wordt het één grote kakafonie aan 30’ers issues. Gezellig!

HBO heeft op de één of andere manier de gave om je het gevoel te geven dat je – op afstand – onderdeel bent van een vriendengroep. Ze deden het met How To Make It In America, met Girls en Entourage en nu doen ze het met Togetherness. Het is je verbazen en lachen om de vreemde levenskeuzes die je vrienden soms maken en schoorvoetend toegeven dat je jezelf meer herkent in hun struggels dan je zou willen toegeven. Daarnaast is het van de HBO en die leveren natuurlijk eigenlijk altijd wel een kwalitatief goed produkt af. Vind ik dan.
avatar anonymous
-
13 apr 2016
Aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan Togetherness. Erg genoten van twee mooie seizoenen. Ik heb gelachen, kippenvel gehad. Voelde me soms een voyeur in het leven van de vier mensen waar het om draait. Al met al erg genoten.

Vergelijkbare series

Girls
2 stemmen
Transparent
2 stemmen
Married
2 stemmen
Catastrophe
2 stemmen
Friends
1 stem
Togetherness