Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Togetherness

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Togetherness. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Togetherness
Togetherness is het televisiedebuut van de veelgeprezen indie-regisseurs Jay en Mark Duplass (Cyrus, The Puffy Chair). Vier volwassenen leven samen onder één dak en worstelen met dromen en hun relaties terwijl ze de veertig naderen. Door het huwelijk en de kinderen is de vonk uit de relatie van Brett (Mark Duplass, The League) en Michelle (Melanie Lynskey, Two and a Half Men). Ze doen hun best om het vuurtje in hun relatie weer aan te wakkeren. Dan trekken Alex, een vriend van Brett (Steve Zissis, Baghead) en Tina, Michelle’s zus (Amanda Peet, The Way Way Back), bij hen in. Wat volgt is een tragikomische strijd tussen het najagen van persoonlijke dromen en het behouden van vriendschap, familieband en huwelijk.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Abby Ryder Fortson, Joshua Leonard, Dana Gourrier, Steve Zissis
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Togetherness:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Togetherness. Van welke drug raakt Brett Pierson (Mark Duplass) onder invloed in episode zeven van het eerste seizoen van Togetherness?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
For The Kids
For The Kids
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
24 feb 2016 09:22 -
Lijkt me een leuke serie
Reageer
Togetherness