The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 10:00
Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
zondag, 11:00
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
woensdag, 10:00
2
Ook in de week van 16 tot en met 22 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 47.
ma 23 november
De zes extra afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead zullen eind februari 2021 verschijnen bij AMC.
za 21 november
Ook in de week van 9 tot en met 15 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 46.
ma 16 november
De streamingdienst Shudder van AMC heeft een vierde seizoen van de Canadese anthologieserie Slasher besteld, het nieuwe seizoen zal daar exclusief te zien zijn.
za 14 november
2
Netflix heeft een nieuwe datum bekend gemaakt voor het tiende seizoen van The Walking Dead, begin december is het nieuwe seizoen te bekijken.
wo 11 november
1
Ook in de week van 2 tot en met 8 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 45.
ma 9 november
Het wordt een heuse familie aangelegenheid op de set van The Walking Dead. Lucille de vrouw van Negan zal in 2021 haar debuut krijgen.
wo 4 november
1
CBS All Access heeft Star Trek: Discovery vernieuwd met een vierde seizoen, de productie gaat begin november al van start.
zo 18 oktober
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 16 oktober